50 Cent - Curtis (2007)

Label: Aftermath (II)

1. Intro (0:51)
  2. My Gun Go Off (3:12)
  3. Man Down (2:50)
  4. I'll Still Kill (3:41)

met Akon

met Justin Timberlake en Timbaland

8. Follow My Lead (3:18)

met Robin Thicke

9. Movin' on Up (3:24)
  10. Straight to the Bank (3:11)

met Tony Yayo

11. Amusement Park (3:09)
  12. Fully Loaded Clip (3:14)
  13. Peep Show (3:52)

met Mary J. Blige

16. Curtis 187 (3:58)
  17. Touch the Sky (3:10)

met Tony Yayo

18. Hustler's Ambition * (3:57)
  19. Smile (I'm Leavin') * (4:29)
  20. I Get Money [Forbes 1, 2, 3 Remix] * (4:33)

met Diddy en Jay-Z

NAT
Hallo dat album is allang gelekt en ik begrijp niet waarom mijn stem zo maar wordt weggehaald terwijl ik hem toch heb beluisterd.

Social_Mask
Oké.

MattDamon2
NAT schreef:

Misschien is het niet de officiele

avatar van MJ_DA_MAN
Damn, de hersenloze 50 Cent-groupies kunnen het maar niet snappen dat het album nog niet gelekt is (oeps). Er zwerven tientallen nep-versies over het internet, die wat gelekte nummers bevatten en wat oude songs van het genie zelf.

avatar van waxs
Zie ik je daar nu "genie" gebruiken MJ

avatar van thomzi50
Hoeveel producties verzorgt Dre?

Ik vind de voorkant sowieso goed. Lekker zwart/wit. Ik ga naar z'n concert 30 juni in de Melkweg! Beetje vreemd alleen, dat Curtis nog niet uit is, maar ik heb gehoord dat hij bij z'n concert tracks van Curtis laat horen? Dan ken ik die geen eens. Behalve Amusement Park & Straight To The Bank dan. Nogal zouteloos.. weet iemand btw wat het voorprogamma bij Fifty is zaterdag? Of is ie voorprogammaloos... T_____T

avatar van wolf
1,0

Hoe slecht is die nieuwste single!!!! 50 cent gaat er zowaar in slagen een nog slechter album te maken dan zijn vorige plaat. 0,25 voor Straight To The Bank.

ice_cube
thomzi50 schreef:
Hoeveel producties verzorgt Dre?

Straight To The Bank, samen met ty fyffe
Come & Go, in da club pt. 2 volgens 50 cent
Fire, met Nicole en Young Buck
Er komt een remix van Straight To The Bank. I Get It ik heb al wat kleine stukjes gezien op youtube maar lijkt mij wel een vet nummer

wolf schreef:

Ik snap niet da je je sowieso bezig houdt met 50, ga dan echte hiphop luisteren (denk aan mijn PM ).

avatar van ferdi2307
MJ_DA_MAN schreef:

blijkbaar vind jij het ook interressant genoeg om hier nog te reageren..

clutch
hij reageert enkel op jou bericht

ice_cube
I Get Money wat een lekker nummer is dat jammer dat het niet op zijn album komt.

eazyfan
Vreemd , 0 stemmen maar ik zie favo gekozen tracks bij statistieken.

avatar van Yak
Yak
Berichten verplaatst naar 50 Cent

[edit] En een stem verwijderd [/edit]

Raekwon the chef
Saaie hoes, vond die van the Massacre tenminste nog aardig.
Als ik zo kijk naar de guest-features zal het wel geen briljant spectakel worden, maar goed, ik heb er nog niks van gehoord, wel heb ik ervaring met 50's muziek.

avatar van realmadrid23
" She want it " is gelekt .....

gruwelijke beat!!!

avatar van MJ_DA_MAN
Niks aan, wederom zo'n standaard Timbo-beat die we al genoeg hebben gehoord (tenminste, ik wel).

avatar van wolf
1,0
MJ_DA_MAN schreef:

Ik zag het toevallig op televisie en zo'n grappige clip kon ik niet laten schieten. Echt hilarisch; die uitdrukking van 50.

Btw zodra ik wat meer tijd heb, ga ik zeker je tips eens onder de loep noemen. Nogmaals bedankt..

avatar van realmadrid23
MJ_DA_MAN schreef:

beter dan zijn vorige nummers die gelekt zijn amusement park enz...

avatar van waxs
MJ_DA_MAN schreef:

Gelukkig heeft die pauper ook aangekondigd (voor de zoveelste keer) te stoppen.

Raekwon the chef
Ja, dat is ook in tegenwoordig, Eminem, Jay-Z, dan kan Timbaland natuurlijk niet achterblijven.

mes-one
waxs schreef:

Gelukkig heeft die pauper ook aangekondigd (voor de zoveelste keer) te stoppen.

Ja, en Ronaldinho moet stoppen met voetballen.

Social_Mask
Ik vind echt dat 50 moet stoppen. Hij maakt zwaar kut muziek nu, en dat hoor je dan, of je het wilt of niet, vrijwel elke dag om je heen. Nee, geef mij maar de 50 van Power of the Dollar.

avatar van MJ_DA_MAN
Ferdi2307, hoe de hel kun je dit nou weer in je rotatielijst hebben staan ?

NAT
Kijk dit is de track list ik geef ze ook een cijfer :

1. Straight to the Bank 4
15. Amusement Park 2
16. All of Me 4,5
17. 187 6
18. The Mechanic 8

Dus ik weet niet waarom er haters zijn die jar+loers zijn dat ik het a+lbum heb.

NAT
jij denkt egt dat je lauw bent -

kArIzMa_TuRk

bah ik heb dr helemaal geen zin in dat deze gast weer overal op tv en radio voorbij komt met zn puberale slissrapjes