Korreltje Zout schreef:
Ik begrijp heel goed dat dit niet meer in de top 250 staat. Voor mij is dit Kauwgombalmuziek: in eerste instantie klinkt het fantastisch maar het gaat snel vervelen. De drie belangrijkste tracks had ik na een tijdje wel genoeg gehoord omdat het drammerige
in-your-face karakter van deze tracks op een gegeven moment zwaar vermoeiend wordt. Nu weten we het wel, je bent De Firestarter en je smackt je bitch up. Toen hoorde ik ook meteen dat de rest van het album eigenlijk alleen uit saaie fillers bestaat. Ik kan mij niet heugen dat ik deze CD heb opgezet. Ik heb hetzelfde met Stone Temple Pilots, een andere 90s
has-been band uit een ander genre.
Vind juist dat dit album geen fillers heeft. Snel vervelen? Dit gaat NOOIT vervelen. Dit is gewoon tijdloos. In 97 was dit de absolute mijlpaal binnen het genre en wat mij betreft ook niet meer overtroffen. Dit album heeft alles. Er was niemand op de hele wereld die het op deze manier deed. Prodigy liet alle soortgenoten mijlenver achter zich, en bombardeerde zichzelf in één klap tot grootste electronic band aller tijden. Misschien dat MFTJG meer heeft betekent binnen het genre, voor mij is dit het absolute hoogtepunt. Mindfields, Narayan, Climbatize, absolute pareltjes en zeker geen fillers.