menu

De Site / Algemeen / MusicMeter krijgt een nieuwe eigenaar

zoeken in:
avatar van Jordy
De Meter-sites hebben een nieuwe eigenaar. Na een overgangsperiode zal ik over enkele maanden geen rol meer hebben in het bedenken, bouwen, runnen en onderhouden van de sites. Ik denk persoonlijk dat deze verandering erg goed is voor de site, en de community. Ik ben erg blij dat ik de boel achter kan laten bij een partij die op een serieuze, professionele manier werk gaat maken van het (door-) ontwikkelen van de sites. Dit is voor mij het best denkbare scenario, dat het voortbestaan van de sites op de lange termijn waarborgt.

Ik run de sites inmiddels ruim 19 jaar, bijna de helft van m'n leven. Dit houdt in: bedenken hoe de sites werken, programmeren, technisch onderhoud, mails behandelen, vragen en feedback van de community behandelen, bugs oplossen, etc. Een hoop werk voor iemand met een gezin en een baan, om er even "bij" te doen. Iets waar ik steeds minder goed de benodigde tijd en motivatie voor heb. Waar het allemaal begon als hobby, is hier al enige jaren geen sprake meer van. Het runnen van de sites voelt steeds meer als een verplichting, waarbij ik het gevoel heb dat ik niet zomaar kan of wil stoppen met iets waar zoveel mensen plezier aan beleven, en tijd en energie in hebben gestoken. Er speelt bij mij al een aantal jaar de wens om de boel onder de juiste voorwaarden over te dragen aan een andere partij. Een partij die de sites en de community "snapt", ervaring heeft in het runnen van grote sites, en op een professionele manier de boel wil doorontwikkelen.

Op korte termijn zal er nog niet veel gaan veranderen. De nieuwe eigenaar wil de eerste maanden gebruiken om de site en de community beter te leren kennen. Er zal na verloop van tijd werk gemaakt gaan worden van verbeteringen en uitbreidingen aan de site, op een manier die binnen "het DNA" van de sites past.

Ik kijk er naar uit om meer tijd en energie te hebben voor andere zaken in m'n leven. Bijvoorbeeld om weer eens wat vaker een filmpje te kijken, daar begon het immers allemaal mee Ook lijkt het me heerlijk om eens op vakantie te gaan zonder 3x per dag te moeten checken of m'n sites nog draaien. En wie weet krijg ik wel weer eens inspiratie om iets compleets anders en nieuws op te bouwen.

Super bedankt aan iedereen die in een of andere vorm heeft meegedaan aan de Meter-sites. Ik vond het een heel mooi en bijzonder avontuur. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan zal ik ze proberen te beantwoorden of toe te lichten.

Mssr Renard
Jordy
Duidelijk en helder verhaal en erg herkenbaar.

Follow your dreams. En weet wanneer genoeg genoeg is. Geniet van je vrije tijd en je toekomstige dromen en hobby's.

Ik neem aan dat je wel lid blijft? Plaatjes recenseren?

Da's een hele tijd - misschien vind je straks de tijd om 'ns To bodly go where no man has gone before
A propos nieuwe eigenaar, we zullen het vanzelf wel horen/merken, neem ik aan.

Thank you you for the (talks about) music - may the force be with you

avatar van chevy93
Jordy schreef:
De nieuwe eigenaar wil de eerste maanden gebruiken om de site en de community beter te leren kennen.
Ik begrijp dat de nieuwe eigenaar dus niet iemand is binnen ons midden? Is het überhaupt een bestaande gebruiker eigenlijk? En nog belangrijker: houdt deze nieuwe eigenaar van voetbal?

Alle gekheid op een stokje: 19 jaar van jouw leven, 10 jaar van mijn leven. Waarschijnlijk met een iets kleinere impact op mijn leven, maar niettemin een behoorlijk impact op mijn film- en muzieksmaak. Daarvoor niets dan hulde!

avatar van Arrie
Ik moet zeggen: ik ben hier wel blij mee. Door de toon van je berichten was ik er soms namelijk weleens bang voor dat je ermee zou stoppen en wij onze site kwijt zouden raken. Dit is dan een fijne oplossing. Ik ben benieuwd wat dit uiteindelijk voor verandering teweeg zal brengen. Maar het is vooral fijn voor jezelf, eindelijk eens wat rust.

En ik wilde het ook al zeggen: misschien vind je nu ook wat tijd om hier meer als user actief te worden. Al begrijp ik dat dat eerder op MoMe het geval zal zijn.

avatar van hoi123
Wat toevallig, ik vroeg me vandaag nog af hoe lang je hier nog zin in zou hebben. In ieder geval ongelooflijk bedankt voor alles wat je deze afgelopen 19 jaar hebt gedaan met betrekking tot deze sites. Ik weet zeker dat ik niet de enige op deze site ben die bijna compleet Musicmeter te danken heeft voor zijn muzikale ontwikkeling - dank je wel, Jordy!

avatar van Arrie
hoi123 schreef:
Ik weet zeker dat ik niet de enige op deze site ben die bijna compleet Musicmeter te danken heeft voor zijn muzikale ontwikkeling - dank je wel, Jordy!

Ik wil daar nog aan toevoegen dat ik niet alleen mijn muzikale ontwikkeling te danken heb aan MuMe maar belangrijker nog: ook aardig wat vrienden. Ik vergat het even maar inderdaad: ontzettend bedankt daarvoor Jordy!

avatar van L_T_B
chevy93 schreef:
En nog belangrijker: houdt deze nieuwe eigenaar van voetbal?

Volgens mij is de nieuwe eigenaar wel een gróót voorstander van een voetbaltopic.

Sowieso bedankt voor al het werk Jordy! Zowel voor als achter de schermen.

avatar van schizodeclown
hoi123 schreef:
Ik weet zeker dat ik niet de enige op deze site ben die bijna compleet Musicmeter te danken heeft voor zijn muzikale ontwikkeling

Bij mij begon het ook hiermee, en nog heb ik er nog heelveel aan.
Bedankt voor deze geweldige site Jordy!

avatar van dix
dix
Dat wordt een interessante tijd Jordy. Veel moois toegewenst.

avatar van Jordy
Bedankt voor de positieve reacties, dat doet me goed. Ik denk dat er over een paar weken meer duidelijk wordt over wie de nieuwe eigenaar is, en wie de contactpersoon wordt voor de vragen en opmerkingen die normaal gesproken voor mij bestemd waren.

avatar van Sandokan-veld
Tsja, zoiets moest ooit gaan gebeuren, natuurlijk. Ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen voor de Metersites. Buiten dat kan niemand in alle redelijkheid iets anders doen dan een diepe buiging maken voor al het werk wat je in de loop der jaren erin hebt gestoken, en je groot gelijk geven als je het onderhand wat rustiger aan wil gaan doen. Zeer veel dank voor al je harde werk, en geniet van alles wat de toekomst je brengt!

avatar van Wandelaar
Bedankt Jordy voor deze prachtige site, de meest succesvolle uit de familie van de 5 ‘Meters’. Uit de hand gelopen hobby, maar levensvatbaar. Misschien heeft de nieuwe eigenaar zin in een MuMe-app. We zullen zien.

Mssr Renard
Ik hoorde dat Geenstijl het heeft opgekocht en samen met de Telegraaf Groep de site gaan verjongen. Er komt ook de mogelijkheid om met gifjes te reageren, zoals de dansende banaan.

Wrathchild1
Mssr Renard schreef:
Ik hoorde dat Geenstijl het heeft opgekocht en samen met de Telegraaf Groep de site gaan verjongen. Er komt ook de mogelijkheid om met gifjes te reageren, zoals de dansende banaan.
Geen stijl dat....wordt het een site voor pubers en 20-ers? Dan wordt het gauw het einde....

avatar van herman
Groot nieuws. Ik heb me ook wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als je er echt geen zin meer hebt. Fijn dat de stekker er niet uitgaat en het voortbestaan gewaarborgd is. Veel dank en geniet van de tijd die je nu anders kunt gaan invullen.

avatar van dix
dix
Mssr Renard schreef:
Ik hoorde dat Geenstijl het heeft opgekocht en samen met de Telegraaf Groep de site gaan verjongen. Er komt ook de mogelijkheid om met gifjes te reageren, zoals de dansende banaan.

Hier moet ik even op kauwen. Nee, niet op die banaan.

avatar van Kos
Kos
Mssr Renard schreef:
Ik hoorde dat Geenstijl het heeft opgekocht en samen met de Telegraaf Groep de site gaan verjongen. Er komt ook de mogelijkheid om met gifjes te reageren, zoals de dansende banaan.


Doe eens niet zo eng.

avatar van Dance Lover
Jordy, bedankt voor al het plezier dat je ons gegeven hebt, door deze site zo mooi op te bouwen. Ik kom bijna iedere dag wel even op Musicmeter, het zorgt dat ik mijn ultieme hobby ''muziek'' op een leuke manier kan beleven met andere mensen ook nog eens.

Ik hoop dat je ook meer tijd voor je hobby's krijgt nu, het ga je goed!

avatar van jordidj1
jordidj1 (moderator)
Kos schreef:
(quote)


Doe eens niet zo eng.


Ha, dat lijkt me kapot lachen.


avatar van ohmusica
De .....meter sites zijn een leuk referentiepunt in het uitwisselen van opinies, suggesties en soms ook flauwekul. Dank daarvoor. En nu maar hopen dat de nieuwe eigenaar dit weet voort te zetten en met enige vernieuwing. Succes,

avatar van Onweerwolf
Dank je wel voor het platform Jordy! Begrijpelijk ook dat je er eens klaar mee bent.

En voor de nieuwe eigenaar alvast; ik spreek de hoop uit dat er niets verandert. Nieuwe of verbeterde functionaliteit is natuurlijk welkom maar Musicmeter is fijn zoals het is, wat mij betreft. De sfeer en inhoud is hier goed, itt veel vergelijkbare grote websites met een forum zoals Fok! of Tweakers.

avatar van musicfriek
Ach.. die banaan haha, andere tijden en wat was dat toen geweldig, veel mee gelachen

Begrijpelijke keuze, Jordy, knap dat je het zo lang volgehouden hebt en dan nu wat meer tijd voor jezelf en je gezin. MusicMeter is heilig voor mij, heb hier zoveel leuke, nieuwe muziek ontdekt en veel users leren kennen. Kan me ook niet voorstellen dat deze site niet meer zal bestaan, er zit al zoveel werk in van jou en natuurlijk de actieve crew en users hier. Mag ik je bedanken voor deze geweldige site en ik denk namens velen!

Ok, voor de allerlaatste keer dan... group dance!
https://i.pinimg.com/originals/a6/25/dd/a625ddce7e24881f934fdc9e389520b6.gif

avatar van Gretz
Enorm bedankt Jordy voor 19 jaar inzet, een indrukwekkend lange periode waarin je je met hart en ziel hebt ingezet voor de metersites!

MusicMeter heeft een niet te onderschatten invloed gehad op mijn muzikale ontwikkeling. En ik spreek waarschijnlijk ook niet alleen voor mezelf wanneer ik zeg dat het forum voor mij in het afgelopen decennium een fantastische ontmoetingsplek is geweest voor (digitale) vrienden. Chapeau en niks dan lof voor het mede mogelijk maken


(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

avatar van bennerd
Hulde voor al het fantastische werk en voor de website die aan de wieg stond van de gigantische hobby die muziek nu voor mij is, Jordy.

avatar van Lin
Lin
Arrie schreef:
(quote)

Ik wil daar nog aan toevoegen dat ik niet alleen mijn muzikale ontwikkeling te danken heb aan MuMe maar belangrijker nog: ook aardig wat vrienden. Ik vergat het even maar inderdaad: ontzettend bedankt daarvoor Jordy!

Zeker! Vrienden, partner, kind en een enorm uitgebreide muziekverzameling. Fijn dat MuMe nog door kan blijven gaan en vooral fijn dat je de stap hebt genomen om voor jezelf en je gezin te kiezen, dat is het belangrijkste Jordy

avatar van Koenr
Ik zit hier inmiddels ook bijna de helft van mijn leven, en de sites zijn (zeker in het begin) van van onschatbare waarde geweest in de ontwikkeling van mijn liefde voor film en muziek. Ben benieuwd wat dit voor de toekomst hier gaat betekenen.

Bedankt voor al je inzet, Jordy! Succes met alles, en geniet van de (relatieve) rust.

avatar van ZAP!
Mssr Renard schreef:
Ik hoorde dat Geenstijl het heeft opgekocht en samen met de Telegraaf Groep de site gaan verjongen. Er komt ook de mogelijkheid om met gifjes te reageren, zoals de dansende banaan.

https://media1.giphy.com/media/RhvkToJ17UQ16pJcJf/giphy.gif

+ https://www.tvmeter.nl/forum/1/182/0#33070

avatar van Jordy
Mssr Renard schreef:
Ik hoorde dat Geenstijl het heeft opgekocht en samen met de Telegraaf Groep de site gaan verjongen. Er komt ook de mogelijkheid om met gifjes te reageren, zoals de dansende banaan.
dit was een grapje, voor de duidelijkheid

Gast
geplaatst: vandaag om 11:41 uur

geplaatst: vandaag om 11:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.