menu

Hier kun je zien welke berichten laserdief als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Eminem - The Marshall Mathers LP 2 (2013)

0,5
Verschrikkelijke plaat. Eminem moet zich diep schamen en kon beter stoppen. Een terrechte 0,5 ster.

Faberyayo - Coco (2012)

4,0
Zeer goed album. Ik vind het leuk om opnieuw een nieuwe kant van onze Pepijn te zien. Vorig jaar maakte ik kennis met zijn SLB money gang kant, waar hij wat groffer en stoerder overkwam. We kennen natuurlijk allemaal zijn De Jeugd kant en ik ga er vanuit ook zijn Le Le kant. En met dit album heb ik kennis gemaakt met de huiselijke en lieve Faber, die me lichtjes doet denken aan Spinvis.
In het begin moest ik erg aan het album wennen, en vond ik eigenlijk alleen maar 'Een Echte' een leuk nummer. Maar na een paar keer luisteren van het album wen je er ook steeds meer aan en ga je het ook meer waarderen. Kort samen gevat: Faberyayo heeft weer iets leuks gemaakt voor zijn fans.

Radiohead - Hail to the Thief (2003)

Alternatieve titel: The Gloaming

3,0
Sowieso de zwakste plaat van radiohead. Thom heeft constant dezelfde toon in zijn stem en de nummers zijn gewoon net iets te sloom en te depressief. Ik kan me ook niet vinden in het electronische gepeupel in het album. Daarnaast vind ik het album te lang duren. 2+2=5 is wel een heel goed nummer. 3 sterren.
p.s. Radiohead blijft desondanks Hail to the Thief wel de beste band op aarde voor mij

Radiohead - The King of Limbs (2011)

4,0
Erg mooie plaat van Radiohead. Het overtreft natuurlijk niet In Rainbows of OK Computer, maar ze hebben hier toch echt iets mooi van gemaakt! Ik denk juist dat het beperkt aantal nummers een verstandige keuze is geweest wegens hun vorige succes met In Rainbows, als er meer op hadden gestaan had het misschien geleken alsof ze In Rainbows wouden overtreffen. Terwijl (zoals andere ookal in dit forum zeggen) het een mooie opvolger is van In Rainbows.