Kelly Clarkson - Breakaway (2004)

Label: RCA

1. Breakaway (3:57)
  2. Since U Been Gone (3:09)
  3. Behind These Hazel Eyes (3:19)
  4. Because of You (3:39)
  5. Gone (3:27)
  6. Addicted (3:57)
  7. Where Is Your Heart (4:39)
  8. Walk Away (3:09)
  9. You Found Me (3:39)
  10. I Hate Myself for Losing You (3:20)
  11. Hear Me (3:56)
  12. Beautiful Disaster [Live] (4:34)
  13. Miss Independent * (3:34)
  14. Low * (3:29)
  15. Since U Been Gone [Jason Nevins Club Mix] * (7:40)
  16. Behind These Hazel Eyes [Joe Bermudez & Josh Harris Top 40 Radio Mix] * (3:10)
  17. Breakaway [NapsterLive Version] * (4:21)
  18. Because of You [Rolling Stone Live Session] * (3:34)
  19. Since U Been Gone [AOL Live Version] * (3:16)
  20. Miss Independent [AOL Live Version] * (3:41)
  21. Hear Me [AOL Live Version] * (3:56)
Erg goede cd. Zitten erg goede nummers op. Kan de nummers blijven horen.

- Breakaway
- Since U Been Gone
- Where is Your Heart
- Because of You

Geweldige nummers

Jeumig wat heeft die vrouw een stem!! Supermooi album!! Maar moet m niet te vaak luisteren...

01 Breakaway
02 Since U Been Gone
03 Behind These Hazel Eyes
04 Because Of You
05 I Hate Myself For Losing You

Wat zeuren jullie over hoe je wel of niet iets moet schrijven het is volgens mij het belangrijkste dat je weet wat die gene bedoelt. Ook al schrijft de persoon het verkeerd.

Geweldig gewoon! Walk Away is weer een lekkere hit. Mens, zal een van deze nummers níet op single verschijnen?

0,5
Kelly Clarkson is pokkeslecht

Scherpe argumentatie!

Mojo Pin
Open deur toch?

avatar van auto pilot
Ik vind toch dat er een aantal sterke songs op dit album staan, die m.i. best leuk om naar te luisteren zijn, soms leuker dan de liedjes van bepaalde 'verantwoorde' popbandjes. Miss Clarkson zal misschien niet veel toegevoegd hebben aan het schrijfproces/een muzikaal 'wonder' zijn, maar ze heeft wél een dijk van een stem en kan wél (live) zingen. Muzikaal behang, maar wel van het prettige type.

Snap niet waar die 3.0 op slaat van mij, het album is ontzettend goed. Heerlijke nummers om te luisteren en met inhoud over haar. Helemaal mijn ding. Pracht stem en eindelijk eens een artiest die iets te melden heeft.

5.0

Angrod-Pallanén schreef:
...en eindelijk eens een artiest die iets te melden heeft.

wotjek

In iedergeval meer dat wat jij doet.

wotjek schreef:
In iedergeval meer dat wat jij doet.

Typfout, lekkere humor heb jij. En als je luistert naar haar teksten (Because of You is het beste voorbeeld) dan zou je het met me eens zijn. Daar kunnen liedjes over seks niet tegen op.

bloempje24 schreef:

Tja mensen, dit album staat volgend jaar gewoon dik in de top 250

bloempje24 schreef:
Ik zie het al, je bent 16. No offense.

Wauw, je kan lezen, gefeliciteerd. Ik heb gister nog eens het album beluisterd en ik kan er niet minder van maken dat Kelly zingt over dingen die haar zijn overkomen.

Zo zeg, orgineel!

Angrod-Pallanén schreef:

Meisjes van 1 zuigen aan een speen. Meisjes van 6 spelen met barbies. Meisjes van 16 luisteren naar Kelly Claxon.

Is niet erg, je groeit er wel overheen! (Of speel je ook nog met barbies...?) Nee? Nou dan. Je wordt lanzaam ouder en wijzer.

Dan ben ik erg benieuwd wat jouw mening is over jongens van 16. Hoe dan ook, Kelly Clarkson is gewoon mijn ding en ik vind het lekkere muziek. Naar mijn mening is ze een van de weinige artiesten van dit moment die over iets zinnigs zingt, maargoed.

Angrod-Pallanén schreef:

Ik geef je groot gelijk!
Kelly is een van de weinige artiesten die zowel op plaat als live goeie muziek brengt én die er zelf ook aan meeschrijft, in tegenstelling tot wat velen denken.

En by the way, ik ben een jongen van bijna 18, en geloof me vrij, Kelly Rocks!

Angrod-Pallanén schreef:

ze zingen allemaal over dingen die bij hun gebeurd zijn, zelf britney spears, ik vind christina aguilera dan toch nog veel beter dan kelly clarkson, zonder idool hadden we er nooit iets van gehoord volgens mij... (mijn mening hé)

avatar van MJ_DA_MAN
Het is en blijft gewoon commerciele standaard-pop muziek. Niks bijzonders aan.

Je goed recht om dat te vinden, en hoewel zowel Britney als Christina een paar nummers hebben die echt wat melden (Beautiful, Lucky, Fighter ed) bestaat hun assortiment voornamelijk uit liedjes over een jongen verleiden of iets in die trent. Dan vind ik de liedjes van Kelly Clarkson over hoe ze zich verrade voelde door een jongen of hoe ze zich vroeger nooit thuis heeft gevoeld in haar geboorteplaats toch wat meer diepgang hebben. Maar hé, ik ben ook maar een jongen van 16, dus wat weet ik, niet waar?

dollie schreef:

Dan geef je net twee voorbeelden die zich ook via een/allerlei televisieprogramma('s) omhoog 'gewerkt' hebben...

Daarbij, er zijn ook genoeg artiesten die nóóit doorbreken en genoeg talent hebben, dus of je nou doorbreekt, via een televisieprogramma of niet, zegt nou niet zoveel..

Angrod-Pallanén schreef:

christina aguilera zingt op stripped voornamelijk over hoe ze zich voelde bij bepaalde gebeurtenissen, fighter gaat bijvoorbeeld over haar relatie met haar vader crus, soar, impossible, lovin me for me, walk away, underapreciated zijn allemaal nummer gebaseerd op persoonlijke gebeurtenissen, i'm OK zou je echt eens moeten luisteren, daar ruipt de emotie gewoon vanaf, terwijl ze dit album aan het opnemen was (en voornamelijk bij i'm ok) heeft ze verschillende malen een pauze moeten nemen omdat de emoties haar teveel werden, dat doe je niet als je teksten verzonnen hebt over dingen die nooit gebeurd zijn...

Ik heb Stripped helaas niet, en oordeel nu dus alleen over de uitgekome nummers. Maar ik zeg ook niet dat ze het faken. Ik weet over Christina's achtergrond en zal nooit zeggen dat haar nummers gebaseerd zijn op fantasiën. Maar datzelfde heb ik ook bij Kelly. En dan vraag ik me af, als je Christina's nummers zo kan waarderen, waarom Kelly's nummers dan niet?

Angrod-Pallanén schreef:

Heb ik nooit gezegd, ik vind haar gewoon niet zo bijzonder, ik heb haar cd's, maar ik was ze snel beu en eigenlijk liggen ze nu vooral in mijn kast omdat mijn zus ernaar luistert.

Oké, bij ligt Breakaway standaard in mijn cd-speler.