Blegh. Ik weet niet wat ik heb de laatste tijd. Waardeer ik eerst na zoveel jaar opeens Daydream Nation en Sonic Youth in het algemeen, klikt nu dit album opeens. Ik hou daar niet zo van.
Ik begon in dit topic met de opmerking dat ik maar niet begreep waar de hoge waardering vandaan kwam en dat het me zeker niet noisy genoeg was. Voor meer noise moest ik maar bij Astrobrite's Pinkshinyultrablast wezen of de band Swervediver. Dit heb ik gedaan en die bevielen me beiden beter.
Echter, ik MOEST af en toe van mezelf terugkeren naar deze plaat. Nergens heb ik vaker de term groeiplaat horen vallen dan bij deze plaat, dus het zou toch niet aan mij liggen, had ik wat gemist? Ik had deze plaat al heel wat keren/jaren geprobeerd, maar misschien toch te weing aandacht geschonken, dus ik moest hem hoe dan ook dit jaar maar eens wat meer aandacht gunnen. Het luisteren naar Astrobrite bleek bovendien te werken, want de plaat steeg al naar een 3,5* waardering.
Vandaag had ik geen idee wat ik wilde luisteren. Zit de laatste tijd wel een beetje meer in de noise hoek Sonic Y, Astrobrite, Deerhunter. Maarja ik had er allemaal even geen zin in. Nuja Loveless dan nog maar even een paar nummertjes proberen....
Dat proberen dat werd helaas 2x achter elkaar het volledige album zo hard mogelijk en nu zit ik met een piepje in mn oren.

(ik hou van overdrijven.

Ik blijf bij mn mening, qua geluidsmuur is het nog steeds niet overdreven massaaal. Als je Astrobrite, Sonic Youth en vooral Neurosis en zn broertjes kent heb dan ben je wat dat betreft wel heel wat gewend.
Al met al, het is en blijft een flink ondoordringbare muur waar alles achter valt, met name de vocalen. Goed dat maakt me verder niet uit. Ik zag er alleen niks in. De gitaren, de stemmen, het straalde niks uit voor mij. Geen emotie, geen warmte. Gek genoeg deed het dat nu wel Ik kan het ook niet verklaren, maar ik knalde die volumeknop open en ik moest hem gewoon 2 keer in zijn volledigheid horen en toen vond ik het nog niet vervelend worden.
Mijn bericht is weer eens langer dan ik gepland had zie ik. To hell with it, lees het, of lees het niet, ik heb toch niks beters te doen...ohjawel koken moet ik nog ooit vandaag.
hmmmm iene miene mutte 0,5 dan maar.
Of zullen we t omdraaien.