bikkel2 schreef:
Ja Ruud . En jij geeft gewoon elk Dire Straits album de volle mep . Terwijl je aangeeft dat je het debuut en Communique rauwer en origineler vind . Dan mag ik aannemen dat je die hoger beoordeelt dan Brothers In Arms .
Ik ben het overigens wel met je eens hoor over de eerste 2 platen , maar jij stemt alles 5 voor het stemgemiddelde .
Ik kan dat niet helemaal serieus nemen . Het spijt me , maar het is zo .
Ik zal het even uitleggen .
Ik ben opgegroeid met muziek van The Sweet en Slade tot ik in 1978 het nummer Down To The Waterline hoorde ergens in een kroeg . Sindsdien bestaat er maar 1 band en nu artiest voor mij en dat is Knopfler . Mijn Straits en Knopfler collectie is behoorlijk omvangrijk . Ik heb op `n lege slaapkamer zelfs een kartonnen stand up staan van Knopfler van 1,70 hoog en als je de deur open doet dan schrik je je rot want je denkt dat er een vent staat , hihi . verder gaat er geen dag voorbij zonder dat ik muziek draai van Knopfler .In `92 heb ik het genoegen gehad om de beste man in levende lijve te mogen ontmoeten in Rotterdam en dat was voor mij een droom die uitkwam .
Het is nou ook niet zo dat ik helemaal geen andere muziek draai maar dat is zelden .
Ik stop 6 cd`s thuis in de wisselaar en ik hoor de hele dag Knopfler , tja misschien ben is daar wel apart in . Ik kan heel makkelijk van vrouw veranderen maar niet van mijn favo artiest .
Ik weet ook niet wat het precies is maar misschien wel een virus waar ik niet meer van genees haha .
En ja ik vind het debuut beter dan BIA en geef voor beide een score van 5 , Waarom ? Omdat ik geen 6 sterren voor het debuut kan geven en voor Communique . Ook de solo albums van Knop geef ik allemaal 5 sterren omdat ik ze ook alle 6 evengoed vind en met smart zit te wachten op z`n nieuwe album die ik blindelings nu al 5 sterren geef .
Slechts 1 slecht nummer heeft hij gemaakt in mijn ogen dan en dat is het misselijke Badges,Posters,Stickers en T Shirts wat als b-kantje fungeert van Private Investigations .
En aan mijn beoordeling van een Straits of Knopfler album kan je geen pijl trekken want ik vind ze allemaal klasse .
Er is verder geen muziek voor mij dat mij zo raakt en ontroerd als de muziek van MK .
En dat zal altijd zo blijven de rest van mijn leven . Mijn liefde voor deze muziek gaat erg ver.
Hoop dat je nu een beetje mijn sterren gemiddelde ervan begrijpt want ik stem hier niet om het gemiddelde omhoog te krijgen maar omdat ik ook daadwerkelijk alles evengoed vind.
In 1978 was ik 17 jaar en dat is 33 jaar geleden en hou nog net zoveel van zijn muziek als toen .
Groetjes v Ruud.