Revere - My Mirror / Your Target (2013)

Label: V2

1. I Won't Blame You (4:31)
  2. Keep This Channel Open (3:13)
  3. We Won't Be Here Tomorrow (2:46)
  4. A Road from a Flood (4:05)
  5. Landlock'd (2:17)
  6. "...we Just Sank..." (0:59)
  7. Tadoma (4:02)
  8. Code (3:03)
  9. These Halcyon Days (3:09)
  10. Solomon Says (3:00)
  11. Don't Look Up, Hannah! (3:36)
  12. Fold Up Your Flag (3:55)
  13. What am I If I'm Not Even Dust? (3:09)
  14. Maybe We Should Step Outside (6:20)
Rarara wie woont in die plaats (en nee in die van mij is ie al geweest)

Ah, een prijsvraag

Diegene die het goed heeft mag gratis het festivalterrein op!

Mooi interview waarin deze site wederom genoemd wordt. Het blijft een mooi iets hoe dingen zo kunnen lopen:

Revere : interview op KindaMuzik

Maartenn (crew)
Leuk stukje. Ik kijk er naaruit om ze weer eens live te zien.

Maartenn schreef:
Ik kijk er naaruit om ze weer eens live te zien.

Dat kan dus begin april (4 optredens: wist je al) maar ze doen op Recordstore day (19 april) ook platenzaken in Nederland aan.
Op 4 mei staan ze in Brussel en 14 juni op Schippop (Schipluiden).

Maartenn (crew)
Kijk, RSD wist ik inderdaad nog niet. Ik volg ze al via Twitter, dus ik lees vast waar ze naartoe gaan!

avatar van vigil
Hou de Velvet site in de gaten

Of mij

Eén tijd is al bekend maar die plaats ik wel als het officieel is.

Daarbij is Stephen, de zanger, ook te zien op 13 april in Utrecht in de band van Gabby Young & Other Animals.

avatar van vigil
De LP is een RSD exclusive, dat wil zeggen enkel te koop bij platenzaken die meedoen met Record Store Day (19 april) en op=op. Ik vrees dat de verkoopprijs wel wat hoger gaat zijn hierdoor. Je kan de plaat ook gewoon bestellen via de Revere shop maar uitlevering zal dan eind april zijn.

Klopt helemaal Ook een site als bol.com geeft duidelijk aan dat het om een limited edition gaat.

avatar van reptile71
Die prijs blijft redelijk anders koopt niemand hem. Limited releases als deze zijn ook vaak gewoon limited omdat ze er eenmalig 500 of 1000 laten maken omdat meer verkoop er sowieso niet inzit. Als je hem via de Revere site koopt ben je ook al € 28,50 inclusief verzending kwijt. De RSD prijs wordt zeker niet hoger dan dat.

avatar van Madjack71
Zojuist bij Sounds in Venlo in bestelling gezet voor € 19,99. Die Bolle kan de pot op.

Maartenn (crew)
Ik heb me gister voor € 20 op de lijst gezet voor vinyl. Schitterend hoe dat dan gaat: je krijgt een A4'tje waar je je gegevens op kan invullen en dan geef je € 20 euro. Geen bonnetje, niks, allemaal op goed vertrouwen. Ik hoop maar dat het goed gaat, want het EP'tje wat ik via de site heb besteld 3 weken geleden heb ik ook nog steeds niet op de mat.

Ja, dat is niet hun sterkste kant maar gewoon even achteraan gaan hoor

Leuk je ontmoet te hebben. Was weer geweldig.

avatar van vigil
Ben je er nu al weer uit

Je wil niet weten hoe Sander (au, au, au)

aERodynamIC schreef:
Leuk je ontmoet te hebben. Was weer geweldig.

Insgelijks en tot zondag.

Ik wacht nog wel een weekje en dan zal ik eens een reminder sturen.

Voor de liefhebbers: op Recordstore day 3 optredens in Velvet Recordstore.

13.00 Breda
15.00 Den Haag
17.00 Rotterdam

Breda-Den Haag is erg krap dus hopelijk kan er nog wat geschoven worden (want anders moet ik wel erg hard rijden met een bandbus achter me aan)

avatar van Lura
Ben jij er bij, Eric? Waarschijnlijk ga ik ff in Breda kijken.

avatar van vigil
Dat is wel heel erg vragen naar de bekende weg...

avatar van Lura
vigil schreef:
Dat is wel heel erg vragen naar de bekende weg...

Van Breda naar Rotterdam?

Dat klopt maar wel via Den Haag

Lura schreef:
Ben jij er bij, Eric? Waarschijnlijk ga ik ff in Breda kijken.

Ze, 4 van de 7 leden deze keer, blijven logeren (de celliste zelfs 2 nachten) dus ik vrees dat ik wel zal moeten

Breda gaat een haastklus worden en aangezien de band graag na optredens met iedereen nababbelt zal ik ze nu toch streng in de gaten moeten houden want Den Haag gaat racen worden
Ik vrees een zeer korte set dus. Maar leuk als je even komt kijken. Ik heb ook wat vrienden uit de stad weten te strikken om even langs te komen maar echt tijd zal ik niet voor ze hebben helaas.

avatar van blur8
Velvet Recordstore in Den Haag ? waar dan ?
Delft en Leiden zijn bekend maar De Haag?.

avatar van oceanvolta
blur8 schreef:
Velvet Recordstore in Den Haag ? waar dan ?
Delft en Leiden zijn bekend maar De Haag?.

In de Paagman op de Fred.

avatar van reptile71
Breda, Rotterdam, Den Haag had al aardig wat tijd gescheeld. Onlogische volgorde dus eigenlijk.

Ik ben er bij in Rotterdam.

oceanvolta schreef:
In de Paagman op de Fred.

Klopt. Op de Recordstore Day site staat Velvet en dat is het ook wel maar staat niet onder die naam bekend. Verwarrend dus.

reptile71 schreef:

Ik ben er bij in Rotterdam.

Helemaal mee eens: maar het heeft een reden. Rotterdam wil Revere als hun afsluitende act en ze mogen zo lang spelen als ze zelf willen. Ben er ook blij mee dat dat de laatste halte is maar qua volgorde is het gewoon erg vervelend en dan moeten we ook nog eens een kwartier van tevoren aanwezig zijn in Den Haag terwijl ik juist een kwartier later dan de oorspronkelijke 15:00 heb kunnen bedingen.
Het gaat er om spannen: verkeer mag niet tegen zitten en parkeren moet snel kunnen gebeuren.

Spannend maar ik heb er zin in. Als ik het goed begrijp ga ik veel vrienden en bekenden zien waarvan de meesten in Rotterdam. Slimste keuze ook omdat Breda maar heel kort kan zijn, Den Haag de vraag is of we dat op tijd halen en Rotterdam lekker aan het einde en onbeperkte speelduur (moeten ze nog wel de puf hebben).

avatar van Ducoz
De Lp is wel wat karig qua binnehoes.. alleen een plaatje van de vlaggen en c'est ça..

Maartenn (crew)
Ah, is 'ie al beschikbaar? Hoop maar dat het goed gaat komen met order. Ik heb mijn adresgegevens en 20 euro achtergelaten bij het laatste concert