Ziegler schreef:
Grappig, die verschillende reacties op Sue. Ik vind het één van de interessantste nummers van de plaat. Ik denk wel dat ik de eerdere versie van Sue op de plek van de latere ga zetten. Die eerdere versie kent een briljant arrangement.
Interessant. Ik had die eerdere versie nog nooit gehoord. Ga ik eens gauw doen!
Edit: Zojuist gedaan. Inderdaad een heel mooie versie, zeker instrumentaal bezien. Maar het verschil is ook dermate groot dat ik niet direct kan zeggen welke nu beter is. Qua zang vind ik de Blackstar versie nog iets krachtiger en het drum 'n' bass element en de gehele instrumentatie een stuk agressiever. Dat maakt het een heel koortsachtig nummer, terwijl de eerdere versie in een heel andere, meer relaxte sfeer zit. Subliem blazerswerk en arrangement en de meer terughoudende zang past er mooi in.
Mooi voorbeeld van hoe je dezelfde inhoud (tekst) op een totaal verschillende manier kan laten overkomen.
Wat mij betreft zijn beide versies ying en yang en hadden allebei wel op het album gekund (maar niet direct achter elkaar). Net als It's No Game (deel 1 en deel 2) op Scary Monsters.