bawimeko schreef:
Ik neem aan dat het de tweede persing is van die van 2012...ik hou het een beetje in de gaten. Nette herpersing, alleen jammer dat van die versie de hoes nogal goedkoopjes in elkaar zit. In ieder geval voor een plaat van 30 piek....
Dat denk ik dus niet, omdat ie bij Amazon als niet leverbaar gemarkeerd staat. Ik denk dat die plaat gewoon opnieuw is/wordt geperst.
Lang zitten vlassen op een origineel, meermaals meegeboden op eBay, maar net overboden, heb ik uiteindelijk deze versie
Talk Talk - Laughing Stock (Vinyl, LP, Album) at Discogs gekocht en die klinkt puik; papieren binnenhoes met teksten (pe/papierhoes los bij gekocht).
Deze:
Talk Talk - Laughing Stock (Vinyl, LP, Album) at Discogs heeft generieke binnenhoes, met teksten op inlegvel - hierover waren klachten tav kwaliteit van de persing.
Niet om 't een of ander, maar ik zou weglopen bij een persing die van MoV (dwz hun perserij) afkomstig is, regelmatig slordige afwerking en wazige hoezen (repro/kopie-kwaliteit).
De vraag is dan waar jpc hun exemplaren vandaan haalt; als ze in Duitsland worden geperst, zou het een optie zijn.