Kadafi schreef:
Ik denk dat TheFunkyM gewoon bedoelt dat ie het een matig album vind. Nu zijn wij benieuwd naar z'n argumenten daarvoor, maar dan komt 'ie met vaag gebrabbel.
Ik had op het begin geen zin om te reageren op dit bericht maar ga het nu alsnog doen.
Ten eerste wil ik zeggen, dat ik geen muziek kenner maar een liefhebber ben. Het vage gebrabbel kan dus komen door mijn onkunde. Ik beoordeel muziek op gevoel, door het gevoel wat muziek mij geeft.
Het eerste nummer So far away.
Nee, dit nummer pakt mij niet, vind het te eentonig maar vooral erg tam en lief. Dit is een nummer waarbij ik in slaap val.
Money for Nothing.
Dit begint heel rustig, wat naar mijn inzien best een goed nummer op kan leveren. Maar nee, die synth's zijn niet mijn ding. Wel die gitaar die daarna meteen komt. Maar ook dit nummer is het niet, door die synth's vind ik het een beetje een fout nummer.
Walk of Life.
Hier kan ik kort over zijn. Fout disco nummer. Heel fout. Woehoe-_-
Your Latest Trick
Beter dan hiervoor maar ook niet mijn ding, beetje gezapig nummer vind ik dit.
Why Worry
Dit vind ik dan wel weer een aardig nummer. Lekker rustig met een lekker gitaartje op de achtergrond. Dit nummertje kan ik wel waarderen, zonder die synth dan.
Ride Across the river.
Dit nummer vind ik dan alweer beter. Beste nummer tot nu toe. Maar hee! wel die pamfluit he, zoals ik eerder zei.
The Man is too strong en One World.
Aardige nummers, ze doen me niks, maar niet onvoldoende.
Dan brothers in Arms.
Kort maar krachtig, Wereld nummer
Ik snap dat ik het niet precies onderleg met muzikale kennis, dat heb ik dan ook niet. Ook heb ik de tijd niet mee gemaakt, wanneer dit uit kwam. Maar nee, ik vind het gewoon helemaal niets. Het is of gezapig of fout.
Ik hoop dat ik nu wat duidelijker ben geweest voor de mensen, die op mijn bericht reageerde.