Eagles - Long Road Out of Eden (2007)

Rock / Country
Label: Lost Highway

1. No More Walks in the Wood (2:00)
  2. How Long (3:16)
  3. Busy Being Fabulous (4:20)
  4. What Do I Do with My Heart (3:54)
  5. Guilty of the Crime (3:43)
  6. I Don't Want to Hear Any More (4:21)
  7. Waiting in the Weeds (7:46)
  8. No More Cloudy Days (4:03)
  9. Fast Company (4:00)
  10. Do Something (5:12)
  11. You Are Not Alone (2:24)
  12. Long Road Out of Eden (10:17)
  13. I Dreamed There Was No War (1:37)
  14. Somebody (4:09)
  15. Frail Grasp on the Big Picture (5:46)
  16. Last Good Time in Town (7:07)
  17. I Love to Watch a Woman Dance (3:16)
  18. Business as Usual (5:31)
  19. Center of the Universe (3:42)
  20. It's Your World Now (4:22)
  21. Hole in the World * (4:17)
  22. Please Come Home for Christmas * (3:00)
Heerlijk album na een stuk of 8x gedraaid te hebben. Kan denk ik op den duur zo aan het rijtje eagles klassiekers worden toegevoegd.

Heerlijk live optreden trouwens (tot mijn grote verrrassing)

avatar van TEQUILA SUNRISE
Ik vond het album direkt al geweldig, en inderdaad het live optreden was werkelijk grandioos, vooral de nieuwe nummers Long Road Out Of Eden & Waiting In The Weeds kwamen uitstekend uit de verf.

avatar van Running On Empty
Deze plaat is en blijft een juweeltje. De nieuwe nummers werden live subliem uitgevoerd. Ik vond het concert erg goed maar kreeg geen kippevel. Ik denk dat als je deze plaat nu even een tijdje laat liggen en hem over een paar maanden weer opzet dat hij nog even subliem klinkt.

avatar van Bluebird
Inderdaad. Dit is muziek die je niet al te vaak moet horen. Dan verliest het zijn kracht. Ik heb LROOE al weken niet meer gedraaid maar op bepaalde momenten geniet je dubbel. Zeker weten.

Moet de plaatjes nog wat vaker en beter beluisteren, maar klinkt zeker niet verkeerd. Prima zondagochtendmuziek. Vooralsnog zijn Busy Looking Fabulous, Fast Company, en Do Something me het meest bijgebleven.

beaster1256
zeer sterke come back van the eagles met kwaliteit zoals we van hen gewoon waren

Bluebird schreef:
Zo denk ik er ook over. Ik heb hem ook al weken niet gedraait, maar vanavond wel even weer, maar ik vind het ook echt wel genieten deze plaat hoor. Je moet hem niet te vaak horen Bluebird, want dan verliest het inderdaad zijn kracht.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Het is altijd heerlijk om dit album weer te beluisteren, ik begrijp dan ook niets van de critici die dit album zielloos vinden klinken, ben als Eagle fan bevooroordeeld maar ik hoor het er niet in terug.

avatar van ricardo
Gewoon niet te vaak beluisteren. Af en toe eens, daar is dit album perfect voor. Pss voor mij dan he.

ricardo schreef:

Misschien heb je wel gelijk en moet ik dit album wat meer afwisselen met Moving Pictures

ricardo schreef:

Ik heb dit album nu zo`n half jaar niet meer gedraaid , wordt wel weer eens tijd , maar je hebt gelijk , je moet dit niet te vaak draaien .
Misschien heb ik hem in het begin te vaak geluisterd , mede daardoor ben ik 1 ster gezakt .

TEQUILA SUNRISE schreef:

Nee, andersom Tequila, je moet Moving Pictures wat meer afwisselen met dit album .

rudiger schreef:

Zeker weten rudiger, maar uiteindelijk komt het toch nog goed met je .

avatar van rudiger
Ja je kunt niet alles tegelijk draaien , momenteel ben ik Earring minded en de Naked cd`s vliegen mijn cd speler in en uit .

avatar van ricardo
Ook een zeer goede keuze toch. Als je maar enthousiast blijft .

Een tijd niet draaien doet soms kleine wonderen met een album. Deze heb ik, denk ik, een maand of zes niet meer gedraaid en nu dan toch maar weer eens luisteren. En warempel ie klonk weer zoals ik hem net had, voordat 'm kapotgedraaid had. Toch maar 0.5 erbij. Wie weet wordt het ooit nog een 5.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Nou Ad je brengt me op een idee , ik ga het album ook weer eens uit de kast pakken, blijft uiterst genietbaar natuurlijk!!!!!!!!
Kan ik weer een gelukzalig gevoel over mij krijgen bij " Waiting In The Weeds " !!!!!!
Wat een wereldnummer

Goed idee man, koptelefoon op, lekker hard en Genietuhhh!!!!

avatar van ricardo
Ik vind op zijn tijd dit een erg lekkere plaat om bij te ontspannen, niet moeilijk doen en gewoon genieten van dit album. ik word er gewoon opgewekt van als ik hem op zijn tijd weer eens afspeel. Deze plaat vind ik echt beter dan ik in eerste instantie gedacht had. stem verhoogd naar 3.5*

stuart
The Eagles geven wat de liefhebber wil en dat doen ze weer op de manier wat we van ze gewend zijn; muzikaal dik in orde.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Gisteravond 1.5 uur lang op de Sennheiser koptelefoon genieten geblazen!!!
Muzikaal is dit album inderdaad helemaal OK & goed geproduceerd, maar de enige dissonant is het laatste nummer, ik blijf dat lied en tenenkrommend geheel vinden, dat hadden ze wat mij betreft gerust mogen weglaten.
Gelukkig zorgen de andere 19 tracks ervoor dat ik hier toch de volle mep voor kan geven, ook nummers zoals Somebody , Frail Grasp On The Big Picture stijgen meer en meer in mijn achting.
Hulde voor de heren!!

avatar van rudiger
Ik zal deze ook weer eens gaan draaien want dat is denk ik alweer een klein jaartje geleden .
1 van de beste nummers van The Eagles staat hier op nl Waiting In The Weeds .

avatar van SemdeJong
Geweldig album van The Eagles. Heb ze ook dit jaar in Ahoy gezien! Ronduit een geweldig concert was het.

Gelukking dat de oudjes als Eeagles en Queen nog steeds uitstekende albums afleveren.

SemdeJong schreef:

geweldig album/geweldig concert

TEQUILA SUNRISE schreef:
Gisteravond 1.5 uur lang op de Sennheiser koptelefoon genieten geblazen!!!

Das gewoon een typisch Frey nummer in een nogal gedateerde stijl. Maar ik ben wel erg blij in het bezit te zijn van de special edition. Die sluit tenminste af met Please Come Home For Christmas................ waar bonusnummers al niet goed voor zijn.

avatar van ricardo
dan heb jij nu maar liefst 4 cd's van dit album Bluebird, of niet?

avatar van Bluebird
Nee hoor, ik heb mn broer een jaar geleden verblijd met het 10 euro exemplaar. Zo blij als een kind er mee.

avatar van ricardo
Dan heb je nu maar liefst 4 cd's hiervan in de familie dus, eigenlijk heb je hem dan nog, tenminste als je hem later terugerft. Ik heb deze plaat ook sinds lange tijd een keer weer beluisterd,maar de perfecte productie/heldere geluidskwaliteit valt mij vooral op van dit album. Waiting In The Weeds en het titelnummer blijven voor mij de besten op deze dubbelaar,en de eerste 2 nummers van cd 1 vind ik ook erg goed.

avatar van Bluebird
Ik heb LROOE vandaag ook weer eens voorbij laten komen zonder een enkel nummer te hoeven skippen zelfs. Hoe langer ie in de kast staat hoe mooier ie wordt.

avatar van ricardo
gewoon 2 a 3 keer per jaar beluisteren vind ik mooi genoeg. soms zet ik hem nog wel eens op als achtergrond muziek als ik een boek aan het lezen ben. vind ik hem perfect voor, en dat bedoel ik positief!