menu

De Site / Algemeen / Vrouwelijke leden, wie zijn ze?

zoeken in:
rico-bballer
Wat heb jij toch een mooi leven volgens mij.

fastpulseboy
ik mag niet klagen

SelmaDuim
fastpulseboy schreef:
ik mag niet klagen


nee, dat mag dan weer niet.

avatar van Kos
Kos
EVANSHEWSON schreef:

Ik vind dat vrouwen eigenlijk veel completere wezens zijn dan mannen.
Hun spectrum op het leven is breder; Als vrouwen onder elkaar praten, dan weten ze ook vaak elkaars laatste gezinssituaties, en wat er zoal gebeurd is, terwijl als hun venten samenzitten, ze vaak enkel over muziek, voetbal of auto's hebben zitten lullen.
T
Ja, daarom dat vrouwenbladen over het algemeen alleen over kansloze ellende van andere vrouwen gaat (de relatie met mijn moeder is zo slecht, ik voel me onzeker etc. etc. )omdat ze kicken op de misere van anderen.
Heeft niks te maken met echte interesse.

avatar van tnf
tnf
En daar word je op een gegeven moment gruwelijk moe van, van die verhaaltjes. Yes, Flair en Viva hebben er nogal een handje van.

Tegenwoordig denk ik: "Als ik persé over de ellende van anderen wil lezen ga ik naar Fok!forum en pluis ik het relatie & psychologie-subforum gewoon uit". Daar vliegen de verhalen over mensen met een verstoorde relatie met hun schoonmoeder, borderline-stoornissen en zelfmoord-neigingen je om de oren. Het doet ook wat authentieker aan dan een makkelijk-scoren-verhaal in een blad (want zowat elke vrouw vréét zoiets inderdaad).

Sinds enige tijd ben ik trouwens abonnee van Elle en Starstyle: Niet-zeikerige vrouwenbladen. Als een bepaald stuk over relaties gaat, is het tenminste nog leuk geschreven.

------

Maar goed, terug naar het onderwerp. Nog meer vrouwelijke muziekliefhebbers hier? En dan met name aan de dance-kant?

avatar van king_arthur
Ik las eerder de stelling dat relatief gezien vrouwen zich minder zouden interesseren voor muziek dan mannen. Volgens mij valt dat wel mee. Zo zijn er op de muziekschool waar ik zelf ook rondloop relatief veel meisjes/vrouwen die drummen, bassen, gitaar spelen of een ander instrument bespelen en ook best een uitgesproken muzieksmaak hebben. Maar wellicht dat mijn beeld dan weer vertekend is doordat ik vaak in omgevingen ben waar mensen met muziek bezig zijn...

fredpit
Geldingsdrang..Mannen hebben meer geldingsdrang.
Even doordenken en je vind de verklaring waarom mannen zich op iets als muziek, sport, techniek etc storten. De waarde zit in de hoeveelheid kennis, of goederen, Verder kan muziek ook een prettige adrenaline kick geven, je intelectueel uitdagen, en het kan je een imago verschaffen.
Verder zijn mannen over het algemeen dol op feiten en lijstjes.

Vrouwen hebben van nature een andere kijk op wat waardevol is of zou moeten zijn. Zekerheden, Sociale netwerken etc.. Ze staan ook meer in contact met hun eigen gevoel en beleven meer 'samen' als de gemiddelde man. Sfeer is belangrijker, muziek is slechts een middel. Geen "product" op zich dat beoordeelt moet worden.

Bovenstaande maakt mischien duidelijk waarom er minder vrouwen op mume te vinden zijn Degene die wel aanwezig zijn zie je dan weer vaak op het forum....muziek als sociaal middel.

Muziek is voor een man een emotionel uitlaatklep. Een prima manier om zijn emotie te beleven. net als b.v. sport, bewondering voor een auto, maar ook "lekker los" door een kratje pils te zuipen.(ik noem maar wat) Hij heeft blijkbaar zulke stimulans nodig om emotioneel "los" te komen. een vrouw heeft van nature....etcetc

Bovenstaande natuurlijk in overleg met mijn vriendin die veel meer verstand heeft van dit soort zaken...

chocoloco
Haha, de mannen die eens de psycholoog uithangen over vrouwen, 't is meestal omgekeerd.
Heel interessant wat jullie schrijven, over geldingsdrang, lijstjes maken vooral voor mannen,en muziek als uitlaatklep voor mannen.
Als ik dat lees herken ik me als vrouw totaal niet in die omschrijving.
Ik sta op en ga slapen met muziek (ook al reikt mijn kennis niet oneindig hoog)
maar ik stel muziek op dezelfde hoogte als sex, en als ik moet kiezen tussen een budget voor een nieuwe handtas of en paar cds, kies ik voor het laatste!Maar goed, misschien heb ik zoiezo meer testosteron in het bloed dan de gemiddelde vrouw haha.
Wat ik wel vind, ik hou vooral van muziek door mannen gemaakt. Ik heb ens nagedacht en behalve PJ Harvey en Beth Gibbon van Portishead, heb ik een enkele vrouwelijke groep of artiest in mijn collectie. Ze klinken zo gauw alsof ze iets te bewijzen hebben tov mannen.
Het lekerste kontje trouwens is dat van Jack White in zijn rood-zwarte legging.
MMMMMMMMMM

chocoloco
Het gaat trouwens zo ver bij mij, dat ik bij het begin van en relatie altijd ook de cd collectie en muzieksmaak check bij desbetreffende toekomstige partner haha.
Ik zou gewoon geen relatie beginnen met iemand die gek is op Crazy Frogg of rene froger of dana winner.
Helemaal geweldig was het toen ik m'n vriend zeven jaar geleden leerde kennen en dat Led Zep in zijn auto draaide.. Hij is gebleven tot de dag van vandaag.
Nu ik dit forum heb ontdekt, zit hij 's avonds voor de tv en ik achter de PC op muziekmeter. IK denk dat dat meestal andersom is.
Ik stuur ook dikwijls liedjes naar mensen die ik ken om ze te bekeren (in de trant van he moet je dit ens horen, geweldig he)
Het gaat dus vrij ver. En ik besef dat mensen wel eens denken: nou hou je klep eens hahaha we weten het nu wel. Daarom ben ik heel blij met dit forum, dat ik hier mensen kan vervelen met m'n gezeur!

avatar van Kos
Kos
chocoloco schreef:
Daarom ben ik heel blij met dit forum, dat ik hier mensen kan vervelen met m'n gezeur!
Zie daar, de 'vrouw' . .

avatar van tnf
tnf
chocoloco schreef:

Ik stuur ook dikwijls liedjes naar mensen die ik ken om ze te bekeren (in de trant van he moet je dit ens horen, geweldig he)
Het gaat dus vrij ver. En ik besef dat mensen wel eens denken: nou hou je klep eens hahaha we weten het nu wel.


Ik herken dit, alleen is het dan meer dat ik in de directe omgeving van anderen mijn favorieten liet horen. Op een gegeven moment ben ik ermee gestopt. Mensen die mijn smaak delen blijken onvindbaar. Afzonderlijke nummers gaan soms wel, maar gecombineerd is mijn smaak voor de meesten te vergelijken met een verkeerd uitgevallen chemisch experiment.

Op een gegeven moment is mijn al bestaande muzieksite omgebouwd tot een soort van 'persoonlijke favorieten-dump' (waar geregeld wat bij komt). Kan ik m'n ei tenminste kwijt zonder mensen echt lastig te vallen. Stukken socialer.

Maar erg veel bezoekers komen er niet. Ook wereldwijd (de site is in het Engels) wordt mijn smaak blijkbaar niet zo gewaardeerd.

Tips van anderen (mensen op fora e.d.) leveren trouwens zelden wat op, ook als het een forum is dat 'mijn' genres lijkt te bespreken. Heel typisch. De meeste muziek kom ik tegenwoordig op het spoor via ooit per toeval ontdekte webradio-zenders die de juiste muzikale snaar weten te raken. O.a. de Franse FG-groep en sommige Soma FM-zenders.

Laurora
Chocoloco, alsof ik mijzelf lees, vanaf het begin tot het eind

chocoloco
kos: haha. nog iets waar demeeste vrouwen gen kaas van hebben gegeten: zelfspot hihi

chocoloco
Dag Laurora en TNF!
Ja je favo muziek in je direkte omgeving laten horen, en altijd weer zo vol verwachting! de reaktie van 't proefkonijn z'n gezicht lezen. alsof je iemand een cadeautje geeft!
en als de persoon in kwestie het dan niks vindt, is het alsof je een fout Sinterklaascadeau hebt gegeven, zo ontgoocheld ben ik dan.
Maar toch probeer ik het iedere keer weer, tegen beter weten in.
Dus bij deze: moge iedereen die baalt van het pretty shitty weather, de cd a l'affiche van les négresses verte opzetten.
Dit geheel terzijde! we zijn toch al met drie witte ravinnen hier!
Alsjeblieft Ewan!

avatar van schizodeclown
Wat mij betreft het topic;kijk maar eens hoeveel bands met mannen er zijn ten opzichte van vrouwen,of kijk naar het aantal MC's, of DJ's,
natuurlijk uitzonderingen daargelaten.
Qua 'bezig' zijn met muziek moge dat dus duidelijk zijn.

Als je het over smaak hebt verschilt dat gewoon echt per individu denk ik.Zo ben ik bij een optreden van Van der Graaf Generator geweest,meerderheid mannen idd,maar ook wel wat enkele vrouwen,terwijl je van VDGG echt zou verwachten dat het vrouwen bijna zou afschrikken,dat was mijn vrees dan.
Maar toen liet ik dus ff alles van A Plague of Lighthouse Keepers aan me ma horen en toen ze het had afgeluisterd zei ze dus:''Dit is echt het beste wat er is.''
Mijn broer daarentegen is nou weg van jumpstyle en noemt mijn muziek ''tjappiemuziek(tjappie=loser)''.
Nou ziedaar,een aardig ontoegankelijk werk van VDGG wat dus niks voor vrouwen zou zijn,sterker nog,me ma is de enige in me omgeving die ervan houd(of begrijpt ),daar moet ik dan wel weer bij melden dat dat toch weer meer op een sociale/emotionele naar buiten kwam zoals eerder aangemeld,maar voor de rest ben ik ook de enige in me omgeving,dus dat gaat gelijk op.
Dit is uiteraard maar een klein voorbeeldje dat dan weer wel.

chocoloco
schizodeclown schreef:
Wat mij betreft het topic;kijk maar eens hoeveel bands met mannen er zijn ten opzichte van vrouwen,of kijk naar het aantal MC's, of DJ's,
natuurlijk uitzonderingen daargelaten.
Qua 'bezig' zijn met muziek moge dat dus duidelijk zijn.

Denk je dat vrouwen ook meer hun best moeten doen om serieus genomen te worden dan mannen, en beetje zoals in de politiek?
Volgens mij worden vrouwelijke muzikanten toch heel vaak evenveel op hun uiterlijk beoordeeld als op de muziek die ze maken.
En de meeste vrouweijke muzikanten spelen dat in meer of mindere mate ook uit. Zoals daar zijn (in meerdere mate) gwen stefani, shania twain, pink , shakira., madonna ..en ik geloof in se dat deze dames best talent hebben, maar zich t eveel focussen op de garderobe , hun stijl en uiterlijk imago waaraan ze moeten voldoen. Ik ken niet veel vrouwelijke populaire artiesten die zich niet qua uiterlijk profileren. En al die energie die ze daarin steken gaat ten koste van de muziek die ze maken. En dan krijg je een artiest met talent (Shakira)die bij vorbeeld een verschrikelijk nummer maakt (hips don't lie) dat op gen ballen trekt maar dat toch aanslaat omdat ze als en halve pornostermet har heupen staat te draaien
E dat maakt het voor andere vrouwen die wel serieus met muziek willen bezig zijn moeilijker om zich alleen op basis van muziek te profileren.
Bob Dylan , Neil Young en consoorten zijn niet de meest aantrekkelijke mensen van deze planeet, maar dat wordt niet in acht genomen zij worden beoordeeld op wat er uit hun pen vloeit.

avatar van nevyn
chocoloco schreef:
En de meeste vrouweijke muzikanten spelen dat in meer of mindere mate ook uit. Zoals daar zijn (in meerdere mate) gwen stefani, shania twain, pink , shakira., madonna ..en ik geloof in se dat deze dames best talent hebben, maar zich t eveel focussen op de garderobe , hun stijl en uiterlijk imago waaraan ze moeten voldoen. Ik ken niet veel vrouwelijke populaire artiesten die zich niet qua uiterlijk profileren. En al die energie die ze daarin steken gaat ten koste van de muziek die ze maken. En dan krijg je een artiest met talent (Shakira)die bij vorbeeld een verschrikelijk nummer maakt (hips don't lie) dat op gen ballen trekt maar dat toch aanslaat omdat ze als en halve pornostermet har heupen staat te draaien


Ik denk dat hetzelfde tegenwoordig wel geld voor de vele populairdere mannelijke (tmf)artiesten. Trouwens het nummer wat Beyoncé en Shakira samen hebben gemaakt is ook zo'n heerlijk voorbeeld, het deed me meer denken aan een wie-heeft-de-soepelste-heupen-contest dan aan een compositie ofzo, maar vooruit.

Trouwens, ik ben ook vrouwelijk en dol op muziek. Ik vind het heerlijk om tips overal weg te gissen en nieuwe dingen te ontdekken. Wat mij betreft zijn vrouwelijke artiesten even wel vertegenwoordigd als de mannelijke artiesten, maar het vreemde is dat de mannelijke artiesten eerder iets weten te 'raken', of emoties los te wekken. Ik heb hier zelf ook wel wat 'last' van, aangezien mijn top 10 meer mannelijke dan vrouwelijke artiesten kent. Ik weet niet wat het verschil is, het lijkt of mannelijke artiesten af en toe serieuzer worden genomen. Nu zal dit tegenwoordig wel meevallen, maar in 'vroegere tijden' zijn er toch erg weinig populaire vrouwen. Misschien is het mijn gebrek aan kennis, de 'klassiekers' zijn toch veelal mannelijke acts.

Wat betreft de verdeling op deze site, ik zelf ben niet zo'n fan van discussiëren, helaas (nogal raar op een discussiesite, maar ik ben gewoon zo gek op muziek dat ik het ervoor over heb ). Ik weet niet of het gebrek aan het kunnen geven van rationele argumenten ook iets typisch vrouwelijk is. Misschien is het meer op gevoelsbasis. Ik moet in ieder geval flink nadenken voordat ik een normale uitleg/argumentatie kan geven waarom ik iets nou leuk of minder leuk vind. Misschien zijn mannen wat dat betreft wat beter in zichzelf verwoorden.

avatar van george clinton
chocoloco schreef:
Denk je dat vrouwen ook meer hun best moeten doen om serieus genomen te worden dan mannen, en beetje zoals in de politiek?
Volgens mij worden vrouwelijke muzikanten toch heel vaak evenveel op hun uiterlijk beoordeeld als op de muziek die ze maken.
En de meeste vrouweijke muzikanten spelen dat in meer of mindere mate ook uit. Zoals daar zijn (in meerdere mate) gwen stefani, shania twain, pink , shakira., madonna ..en ik geloof in se dat deze dames best talent hebben, maar zich t eveel focussen op de garderobe , hun stijl en uiterlijk imago waaraan ze moeten voldoen. Ik ken niet veel vrouwelijke populaire artiesten die zich niet qua uiterlijk profileren. En al die energie die ze daarin steken gaat ten koste van de muziek die ze maken. En dan krijg je een artiest met talent (Shakira)die bij vorbeeld een verschrikelijk nummer maakt (hips don't lie) dat op gen ballen trekt maar dat toch aanslaat omdat ze als en halve pornostermet har heupen staat te draaien
E dat maakt het voor andere vrouwen die wel serieus met muziek willen bezig zijn moeilijker om zich alleen op basis van muziek te profileren.
Misschien is het wat offtopic maar aan dit gegeven erger ik mij de laatste tijd steeds meer en meer. Na de emancipatiegolf, de Dolle Mina's, de feministische golf is er dan nu de 'Kijk, zie mij rondlopen als een bimbo'-golf. Vrrreselijk. Het ergste is dat jonge meisjes geloven dat het ook zo hoort.
Vroeger had je dat ook wel in de muziek, sterren die hun lichaam uitspeelden, maar het was nog niet zo'n wijdverbreid gegeven en vaak ging het dan ook om exhibitionisten (Remember Cher in 'If I Could Turn Back Time'.? 'k Had niet echt het gevoel dat ze haar lichaam gebruikte om te scoren. Trouwens, Madonna is ook gewoon een exhibitioniste, al van in de middelbare school gaf ze schandaaloptredens. ). Als je nu naar de clips van Beyoncé kijkt zie ik een vrouw die zingt over selfrespect en dignity 'Nasty, put some clothes on." en zelf als een halfaangeklede Bunny geile dansjes ligt op te voeren. Shakira die haar heupen tot de 'main focus' promoveert. The Pussycat Dolls die in hun onderbroek al kontenschuddend, nachtjurkje open en BH bloot, op huwelijksnachtbed 'I Don't Need a Man' zingen. Ik bedoel maar... Een zeer slechte evolutie. Gelukkig zijn er nog artiesten als Björk, Roisin Murphy en Tori Amos die zich daar ver vandaan houden. Maar oh wee diegene die op die bimbocultuur een gezonde vorm van kritiek uit, zoals Tori Amos nog niet zo lang geleden. Die wordt dan weggehoond als oude taart en de kritiek wordt afgedaan als een zucht naar aandacht. We zijn gewoon de schaamte voorbij.

Yasmin0
Ik dacht eerst dat het toch wel gelijk verdeeld was tussen mannen en vrouwen. Maar ik merk zelf nu ook dat veel vrouwen/meisjes nauwelijks verder kijken/luisteren dan top40-muziek. Of ze hebben een ongeloofslechte smaak in mijn ogen (en ik ben een meisje/vrouw om even op de vraag terug te komen). Maar ik ken er ook genoeg die wel een brede muzieksmaak hebben. Maar het is toch wel minder dan mannen geloof ik.

rico-bballer
Bij mij zijn het toch meer meisjes waarmee ik mee praat over muziek en wat goede vrienden. Maar er zijn maar weinig mensen van mijn leeftijd tegenwoordig die muziek echt leven.

Social_Mask
Idd dat vind ik ook. Ik ken maar een stuk of 3 JONGENS met wie ik echt over muziek kan praten, buiten MuMe. En maar 1 meisje en dat gaat voornamelijk over Soul. Meeste mensen rond mijn leeftijd luisteren naar de top40 muziek en weten echt totaal niks van oudere en/of mindere bekende muziek. Echt triest soms om te zien dat mensen rond mijn leeftijd nummers als Smack That zingen.

avatar van tnf
tnf
Ach, je bent vijftien. Dat is de meeloop/stoer doen-leeftijd, dan is het nog begrijpelijk.
--> Ikzelf vind het trouwens géén goed nummer, dat dat even duidelijk is.

Als mensen van een jaar of tien ouder nog zulke liedjes zingen, dan is het een stuk triester, ja.

Social_Mask
Haha, lijkt me ook wel grappig om een oud mannetje van in de 50 Smack That te horen zingen

avatar van NovaStar
Social_Mask schreef:
Idd dat vind ik ook. Ik ken maar een stuk of 3 JONGENS met wie ik echt over muziek kan praten, buiten MuMe. En maar 1 meisje en dat gaat voornamelijk over Soul. Meeste mensen rond mijn leeftijd luisteren naar de top40 muziek en weten echt totaal niks van oudere en/of mindere bekende muziek.


Het is denk ik ook een algemene trend. Je ziet bijna iedereen met zijn i-pod rondlopen, maar het lijkt wel alsof er bijna niemand echt geinteresseerd is in muziek. Jongens niet, meisjes niet.
Het irriteert me altijd onzettend dat zoveel mensen roepen dat ze van muziek houden. Terwijl ze -naar mijn mening - slechts veel naar muziek luisteren, de echte passie ontbreekt.

avatar van NovaStar
Ikzelf ben een vrouw, maar ik ben vaak degene die mijn vriendje meesleept naar een concert (niet andersom). Ook roept hij meer dan eens quasi geirriteerd: "Jij en je muziek altijd" En ook in mijn omgeving zijn er zeker 3 andere vriendinnen echt geinteresseerd in muziek.

Maar toch ben ik het wel met de stelling van Ewan eens. Ik heb zelf 3 jaar in een cd-winkel gewerkt en de vaste klanten daar waren voor het overgrote deel man. De vrouwen die er kwamen hadden over het algemeen veel minder passie voor muziek of kwamen een cadeautje halen (daar hebben we het sociale aspect weer..lol)
Als je aan vrouwen vraagt wat voor soort muziek ze luisteren is het antwoord vaak: "Ow van alles wat, is heel breed, beetje top40 enzo"
En het gevoel van mannen bij muziek gaat vaak veel dieper dan dat.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen bij zowel de mannen als de vrouwen, maar gemiddeld gezien denk ik dat de stelling klopt.

avatar van schizodeclown
Wel fijn om het eindelijk eens van anderen te horen,ik ben ook zo'n 'lonely ranger' die door het dichtbegroeide en onbekende muziekbos verkent,om uiteindelijk de heilige graal te vinden.
En de houthakkers die weer alles kaal en oppervlakkig moeten maken,enfin,nu draai ik teveel door,you get the message

avatar van schizodeclown
NovaStar schreef:

Als je aan vrouwen vraagt wat voor soort muziek ze luisteren is het antwoord vaak: "Ow van alles wat, is heel breed, beetje top40 enzo"


avatar van tnf
tnf
NovaStar schreef:

Als je aan vrouwen vraagt wat voor soort muziek ze luisteren is het antwoord vaak: "Ow van alles wat, is heel breed, beetje top40 enzo"


En dat zijn precies de mensen met het (eerder door mij genoemde) piepkleine, circa 20 cd's tellende rekje met een paar Hitzone- en Knuffelrock-cd's, aangevuld met wat spul van Marco Borsato of Celine Dion zo.

(en ondertussen allesbehalve tolerant zijn ten opzichte van mensen die niet zo'n standaard smaak hebben)

Er is dan feitelijk wel een cd-rekje aanwezig, maar er straalt geen enkele oprechte muziekliefde vanaf.

chocoloco
Vrouwen leggen soms ook meer hun prioriteit op sociaal gebied dan op hun eigen hobbies, zoals muziek. zeker moeders met kroost en huishouden. Zie je ook vaak bij sport hier in Belgié, de mannen gaan voetballen of springen op hun koersfiets. De vrouwen gaan shoppen met vriendinnen , meer om het sociaal gebeuren en om in groepsverband te verzamelen (zoals ze vroeger in de oertijd in groepjes vrouwapen bessen gingen plukken haha).

Sheplays
Uit de VARA gids nummer 31, 4-10 augustus 2007:

quote

Interview met de titel ROCKSNOR

Ad Ossendrijver, eigenaar en oprichter van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM vertelt hoe hij miljoenen misliep en legt uit wat muziek is voor mannen met haar op de armen:

{...}de sky-achtige nummers draaien we gewoon niet. Wat is er mis met sky-achtig?
Dat zijn van die slome liedjes. Wij zijn er voor mannen met haar op de armen.

{...}Je moet eens weten hoeveel reacties van jonge jongens we binnen krijgen. Jongens van achttien, negentien, begin twintig, die Led Zeppelin ontdekken!

unquote

Let wel, liever zet ik hier (*edit: in dit topic) geen bericht neer, als vrouw. De user die dit topic is gestart uit zich op dit forum over muziek op een manier die ik tamelijk vrouwon(w)aardig vind.

Toch, toen ik de bovenstaande citaten las, dacht ik dit toch maar even te posten. Waarom? Omdat ik constateer dat het altijd hetzelfde zal blijven.

Vrouwen zijn er om naar te kijken, niet om mee over muziek te praten, laat staan dat er radio uitzendingen voor dat soort gemaakt worden.

Gelukkig vind ik Arrow zoooo suf dat ik me in het geheel niet buitengesloten voel Ik laat de zender graag over aan de échte mannen.

O ja, Zep staat nummer één op mijn top 10 maar ach, ik ben natuurlijk geen échte vrouw...kijk maar:

Bij Frizzle Sizzle
(Pieter Paal zet 5* neer alleen voor de hoes, het geluid zet hij af)

Pieter Paal schreef:
Volgens mij is Sheplays erelid van het blad Opzij of is het de schuilnaam van Ciska Dresselhuys?

bij het zelfde album:

EVANSHEWSON schreef:
Sheplays is overgevoelig als er ook maar een zuchtje van seksisme is te bespeuren, zelfs als dat een positieve vorm ervan betreft, toch ?

Bij Tubular Bells (EvansHewson vindt het een plaat voor spannende sex)

Sheplays schreef:


Man, get a life. Ga je jezelf nou ook al quoten voor die onzin?


EVANSHEWSON schreef:
Af en toe een beetje (misplaatst of niet) humor op deze soms gortdroge site met zuurpruimen zoals jij, kan echt geen kwaad!

Gast
geplaatst: vandaag om 21:15 uur

geplaatst: vandaag om 21:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.