menu

Hier kun je zien welke berichten DikkeDarm als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Andy McKee - Art of Motion (2005)

4,5
Als je van akoestisch en gitaar houdt dan is deze cd een aanrader check "drifting" eens op you tube en zie hou je een gitaar als ritmisch instrument kan bedienen. Wat een talent.

Ayreon - Electric Castle Live and Other Tales (2020)

5,0
Kan ik hier geen 6 sterren geven mijn God wat een live registratie wordt hier neergezet...

Big Big Train - Grimspound (2017)

4,5
Wat zijn ze toch goed bezig. Na Folklore & een live album alweer heel snel een opvolger en van hetzelfde laken en pak. Waar Genesis ooit gestopt is met mooie muziek te maken, voordat ze commercieler werden wel logisch (geld) maar toch...is deze band verder gegaan. BBT heeft goed geluisterd naar de grote jongens van de progrock en toch hebben ze ook een eigen geluid. Alles wat ik miste zit in hun composities. Ik geniet hiervan en wat mij betreft mogen ze dit nog lang blijven doen. Een aanrader voor een ieder die van progrock houdt.

Pink Floyd - The Endless River (2014)

4,5
geplaatst:
Hier wordt best wel lekker en goed gespeeld door de veteranen van PF. Ik begrijp niet zo goed dat dit een overbodig album gevonden wordt. Dan kan ik er ook nog een paar opnoemen maar dit vindt ik niet relevant. En dan dat eeuwige vergelijken met de andere PF klassiekers slaat eigenlijk ook nergens op. Pink Floyd heeft mooi dingen gemaakt en daar ben ik ze wel eeuwig dankbaar voor.

The Allman Brothers Band - Play All Night: Live at the Beacon Theatre 1992 (2014)

5,0
Sinds een jaar of 5 de ouwe bluesrock scène aan het verkennen maar dit is toch wel de SHIT. Wat een gitaar bazen zijn dit zeg. Binnenkort ga ik hun legendarische Live At Fillmore beluisteren. Er gaat opnieuw een wereld voor me open.....

Ik kan niet anders dan 5 sterren geven voor dit live pareltje.