menu

Hier kun je zien welke berichten IntoMusic als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Alanis Morissette - Jagged Little Pill (1995)

4,0
Inmiddels is de 4-disc 20th Anniversary-versie van haar beste album uit. Mooie box met de remasterde versie van dit album, een disc met demo's, de acoustische versie van dit album (2005-versie) en het concert in London dat zij op 28 september 1995 heeft gegeven.

Zo bij elkaar genomen wel erg veel "pillen" en voor mij dan ook niet bedoeld om 4 schijfjes achter elkaar te draaien. Ook de acoustische schijf vind ik wat overdreven, want de gemiddelde fan had die al in huis. Overige drie schijfjes zijn geweldig met een paar leuke demos en Alanis live is (bijna) altijd goed.

Mark Knopfler - Tracker (2015)

Altijd leuk als er opmerkingen bij albums op MuMe worden geplaatst in reacties op negatieve/minder positieve uitspraken. Alsof iedereen dezelfde mening moet hebben over Mark, zijn werk of geluid... Ook ik ben niet positief nu ik het hele album heb beluisterd. Ik heb het dan niet zozeer over de productie/kwaliteit geluid, maar meer de stijl die Mark al jaren heeft aangemeten.

Privateering was voor mij een verademing na de drie erg matige/verveelde voorgaande albums. Tracker valt weer terug naar het niveau van die drie albums en dus wederom vervelend te noemen. Ik gun elke fan van dit soort muziek zijn/haar moment, maar mijn moment zit in geen enkel nummer.

Savatage - Gutter Ballet (1989)

1,0
Kingsnake schreef:
Deze plaat kan onmogelijk lager dan een 3 rating krijgen...

Beste Kingsnake: op basis waarvan kan dit niet lager zijn dan een 3? Waar staat dat beschreven dat dit 'onmogelijk' is? Tevens worden hier nu monden en stemmen gesnoerd als het volgens 'kenners' niet-acceptabele ratings zijn? Of mogen alleen fans hier stemmen en niet-fans moeten hun stem bij zich houden omdat ze er geen verstand van hebben?

Kortom: voor mij is MuMe nog altijd een leuke kennisbank van albums, waarin je een aardig beeld krijgt van wat de mensen wel of niet goed vinden. En daar waar mensen een album totaal een mislukking vinden, dan is daar voor die persoon een reden voor... Jammer dat sommige dit bestempelen als onnozel en kinderachtig. Alsof zo een uitspraak getuigd van volwassenheid...

Wat een kolder om iets onmogelijk te vinden... dan zet je jezelf toch wel op een 'onmogelijk' voetstuk. Ieder zijn muziek... ik zet Edge of thorns wel op of moet ik daar eerst toestemming voor vragen

Ik gooi deze wel uit mijn update, aangezien dit weer zo'n klassiek voorbeeld is waarin fans door een stomzinnige rating alles uit de kast willen halen om het tegendeel te bewijzen. Welkom in de wereld die muziek heet.