menu

Hier kun je zien welke berichten pureshores als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Underworld - A Hundred Days Off (2002)

4,0
dat tweeluik Sola sistim/Little speaker heb ik nu alweer een paar keer gedraaid, eerst even wat rust en dan mag in Little speaker het tempo weer flink omhoog. Dit album ontluikt bij iedere draaibeurt meer, dan kan ik de nutteloosheid van Ess Gee er wel bij hebben

Underworld - Beaucoup Fish (1999)

4,5
straks weer even lekker hard aangehad.
Cups en Kittens tikken lekker door.
Een extended versie van Push upstairs zou zeer welkom zijn, is veels te snel voorbij.

Ook ik zet hem af na Something like a mama, Moaner contrasteert teveel met de rest en irriteert ook op een bepaalde manier zodra de vocal binnenkomt. Ik ga wel verhogen naar 4

Usher - My Way (1997)

3,5
Toch wel een zeer fijn album uit de catalogus van Dhr. Raymond. Heb via de kringloop deze, live album, 8701 en Confessions gescoord dus die krijgen de komende tijd draaibeurten.
Hij is in de afgelopen jaren toch wel tot mijn favoriete rnb zangers gegroeid, al zijn die samenwerkingen met Garrix en Pitbull allemaal niet zo interessant.
Dit album betekende de definitieve doorbraak en ik ben toch wel aangenaam verrast.
Ik moest niks hebben van Nice & slow in 1998, een uitermate sextrack, maar er zitten zoveel subtiele instrumenten in de begeleiding, het zit echt erg goed in elkaar. You make me wanna en My way zijn dan de echte hits, maar Just like me met Lil'Kim (geen featuring genoemd) en I will vind ik ook prima tracks.
Wel een kort album en een beetje jammer om met een remix dus uiteindelijk maar met 9 nummers te komen, maar goed. Heeft de tand des tijds voor mij wel doorstaan.