Het is al goed, mijnheer Mjuman. Dan zal ik me voortaan maar helemaal niet meer bij de albumpagina's vertonen. Tenzij ik zinnige, feitelijke informatie heb, uiteraard.
Alleen begrijp ik nog steeds niet precies wat je met je eerste bericht wilde zeggen. Je doet ook allerlei aannames. Zo lijk je te denken dat ik Miles Davis een paar keer oppervlakkig van mijn computerspeakers heb beluisterd en toen mijn berichtje heb geplaatst o.i.d.
Je laatste zin vind ik overigens al helemaal naar. Niet iedereen zal mijn mening even interessant vinden, nee (wat ook niet hoeft), maar jouw mening wel zeker? Daarnaast is mijn mening volstrekt ongefundeerd, ik ben namelijk jong, wat kan ik er nou van weten. Eigenlijk kan ik helemaal geen waardeoordeel hebben, ik heb immers nog niet genoeg ergenissen in mijn leven achter de rug om muziek te begrijpen. Misschien heeft muziek ook wel een andere waarde voor mij dan voor jou en waarschijnlijk beleven jongeren de muziek anders dan oudere mensen... maar wat maakt de mening van ouderen dan waardevoller dan die van jongeren (want zo lijk je het nu te stellen).
Ook een lekker makkelijke: mij ligt dit niet zo goed als menige jazzliefhebber, dus zal ik er nog wel niet klaar voor zijn.
EDIT: Ja, sorry, had mijn bericht even weggehaald

En ik zal dit album heus wel verder laten 'inklinken', natuurlijk. Maar ik ken dit album inmiddels meer dan een jaar, wat niet betekent dat mijn oordeel over dit album is uitgekristalliseerd maar wel betekent dat ik inmiddels een mening mag hebben, als je het mij vraagt.