Masta Ace - A Long Hot Summer (2004)

Label: M3

12. Do It Man (2:56)

met Big Noyd

13. Bklyn Masala (4:19)

met Leschea

14. The Proposition (1:38)
  15. Travelocity (3:52)

met Punchline en Wordsworth

16. The Ways (3:28)
  17. Wutuwankno (4:11)

met Edo. G

18. The After Party (1:08)
  19. Oh My God (3:50)

23. Globetrotter *

met AKD

24. GMO *
MJ_DA_MAN schreef:
Ik heb hem kunnen strikken , zo goed als nieuw .

Alleen mist het boekje een paar pagina's, hebben meer mensen dit?

Dan was jij dus over mij heen aan het bieden. Ik heb hem inmiddels ook gekocht via Ebay. Als ik hem binnen heb zal dat van die paginas even controleren.

Op discogs staat er nog één exemplaar. 80 euro wel lol

avatar van MJ_DA_MAN
Dan heb ik goede zaken gedaan met € 35 .

avatar van Game
Wow! Wat een gemiddelde. En dat na 152 stemmen. Ik 'ontdekte' Masta Ace op de plaat Marco Polo & Torae, en toen viel me op hoe chill en relaxed zijn stem en flow is. Hier ga ik deze maand zéker achteraan

avatar van 'State Of Mind'
MJ_DA_MAN schreef:
Hij is out of print dus ik vrees dat ze je nooit gaan bellen...

Apart man, nu al out of print.

MAS
Komt wel vaker voor. Below The Heavens is ook out of print en die komt uit 2007. Wel jammer dat zijn allebei albums waar je nu waarschijnlijk nog wel een redelijke oplage van kan verkopen.

jazzybelle
Lekker album! Elke keer als ik dit beluister haal ik een stukje van de zomer in huis. Het tempo ligt ook zo hoog en geen enkele track vind ik minder, zelfs de skits zijn leuk. Favoriet is natuurlijk Good Ol' Love.

avatar van Rosco
Game schreef:

Zeker doen. Ben er net ook paar dagen mee begonnen en is een van de beste hiphopalbums die ik tot nu toe ooit gehoord heb, alles klopt gewoon.

avatar van fabblwaps
Heerlijke CD dit, heeft echt dat zomergevoel en het verhaal is ook leuk.
Mijn favoriet is F.A.Y, die is zo heerlijk droog, vooral de verse van Stricklin.

toris
Woow, wat een gemiddelde deze moet ik maar eens een luisterbeurt geven

avatar van thgryda
MAS schreef:

Inderdaad van beide kan je toch zeker nog een 10 000 stuks ofzo persen, is niet zo moeilijk, kost je niet overdreven veel en je verkoopt die stuks nog wel maarja voor 100 000 dollar winst meer of minder doen ze het blijkbaar niet...

avatar van MJ_DA_MAN
Ik denk dat wij niet in de positie staan om te kunnen bepalen hoeveel iets kost of hoeveel iets zal opleveren.

avatar van kemm
Toegegeven: hij klinkt lekker onder de zon, maar wat er verder zo zomers aan dit album zou moeten zijn, geen idee. Dat zal wel meer de illusie zijn die cover en albumtitel opwekken. 'A Long Hot Summer' vertelt gewoon een sterk verhaal, van alle seizoenen. Het niveau is constant goed, maar een favorietje is zeker 'Good Ol Love' (de meest zomerse track?). Het enige vervelende zijn de 'Outtakes', want niet grappig. Gelukkig valt dat gemakkelijk op te lossen door wat vroeger op de stopknop te drukken.

panjoe (moderator)
't Is niet perfect, maar wat er mis mee is weet ik niet...

avatar van fabblwaps
Oh My God.

avatar van Rhythm & Poetry
Dat is juist zo'n geweldige track.

toris
Aangezien dit album op 1 staat in de hiphop toplijst, en het een ongelofelijk hoog gemiddelde heeft, moest ik dit album wel beluisteren.

Ik vind het echt een top albumpje. Het heeft inderdaad een vrij zomer gehalte. met name de tracks good ol love, H.O.O.D en beautiful. Dit zijn, samen met F.A.Y., ook mijn favoriete nummers. Er hadden wel iets minder skits op gemogen, al stoor ik me er niet heel erg aan op dit album.

een dikke 4*, met kans op groeien.

Zonde dat het bijna niet meer te krijgen is!

panjoe (moderator)
Ik zit het nu toevallig te luisteren en lette even op, en ik denk dat het de veelal simpele en eentonige refreintjes zijn...

panjoe schreef:

Ik denk dat het em ook zeker in de geluidjes zit die hij gebruikt voor de melodieen

avatar van Outblasty
Wat mij betreft is dit wel een goede nr.1 van de hiphop toplijst, ik vind het weliswaar niet het beste hiphop album maar dit album heeft zijn plek ook wel te danken aan het geringe aantal stemmen. Na 800 stemmen zou die echt niet meer boven Illmatic of Enter the wu-tang staan.

Samen met O.S.T. het beste hiphopalbum na 2000 met als absolute hoogtepunt FAY

panjoe schreef:
't Is niet perfect, maar wat er mis mee is weet ik niet...

panjoe schreef:

Zo bedoelde ik het eigenlijk, was niet zo duidelijk .

avatar van FlyLo
Voor het eerst sinds lang nog eens beluisterd. Big City blijft echt een draak van een nummer. Raar dat het gevolgd wordt door het geweldige Good Ol' Love

MAS
Serieus? Big City is juist een van mijn favorieten.

avatar van Rhythm & Poetry
Ja inderdaad dat geldt ook voor mij. Big City hoort bij de betere op deze cd.

avatar van FlyLo
Met die afschuwelijke beat en repetitieve flow?
Jakkes..
Sowieso heeft dit album een beperkte houdbaarheid

MAS
Ik vind het juist een erg lekkere beat. Die repitieve flow vind ik juist fijn om te horen en goed bij de tekst en de beat passen. Zo zie je maar dat smaken verschillen.

avatar van FlyLo
Ik denk wel dat ik niet de enige ben: Big City krijgt maar 17 favoriet-stemmen t.o.v 60 voor Big Ol' Love

P-DawG
FlyLo schreef:
Big Ol' Love
Good.

Swa
Door de hoge score hier ben ik de cd toch maar eens gaan luisteren. Heerlijk plaatje. Vooral ''Beautiful' klinkt erg lekker. Er is ook niet echt een punt waar de cd afzakt, hij blijft op niveau. Toch kan de cd mij niet helemaal boeien, misschien door het stemgebruik van Masta Ace dat een klein beetje saai wordt aan het einde.

avatar van MurryMusic
Heb spijt dat ik dit album de afgelopen dagen niet heb gedraaid..had er perfect bij gepast.