Kronos schreef:
Het lijkt wel een reactie van blinde afkeer. Misschien van Portnoy-fanaten; nu die er niet meer bij is kan en mag Dream Theater niet meer goed zijn. Zelfs niet een beetje.
Aaaaah, daar is het! Eerst was ik een Dream Theater fan, daarna was ik een Dream Theater hater, maar jij hebt het gevonden: ik ben een Mike Portnoy fan. Mike Portnoy, die uit eigen keuze uit de band is gestapt, is de reden dat ik dit album zo slecht vind; niet om de muziek die ik hoor of de redenen die ik uitgebreid aangegeven heb.
Kronos schreef:
Een stem van 3,5 geeft horned_reaper. Dat lijkt niet op alleen maar ophemelen. Het voorstellen alsof hij geen enkele kritiek op het album kan verdragen is dan ook weinig geloofwaardig.
Ik heb het over zijn gedrag, niet zijn houding naar het album toe. Hij zal vast wel beseffen dat er dingen mis zijn met het album, zo vindt hij zelf "Build me Up, Break me Down" een flinke misser. Maar die man heeft al meermaals tijdens een discussie aangegeven dat hij eigenlijk vindt dat de Don en ik maar gewoon moeten zwijgen. Dus wijs ik hem erop dat dit een openbaar medium is waar geen criterium staat op de appreciatie van bepaalde werken: hij kan misschien wel kritiek verdragen, maar heeft het moeilijk met mensen voor wie het grootste deel van hun reactie over dit album negatief is. Dat is duidelijk. Kijk maar naar zijn posts naar ons gericht, in plaats van naar zijn score.
Kronos schreef:
Als je je zo vastbijt in de verdediging van de mening dat er niets aan het album deugt sluit je een open houding die ruimte laat voor 'groei' uit. Dat mag allemaal natuurlijk, maar geloofwaardig komt het niet over.
Zo'n mooie Engelse zegswijze die hier - en bij het eerste deel van deze post - past: "When you assume, you make an ass out of you and me". Neem niet aan dat ik niet van mening zou durven veranderen (niet dat ik van plan ben dit album binnenkort nog eens te draaien, maar soit), neem niet aan dat ik een Portnoy-fan ben, neem niet aan dat Reaper alle kritiek kan verdragen omdat hij het een 3,5 geeft... Ik kan ook aannemen dat alles wat jij post sarcastisch is: het zou dit alles veel simpeler maken, maar het is nu eenmaal niet correct.