Sietse schreef:
Je hebt wel gelijk, ik ben weer iets te enthousiast, maar ik kan heel slecht tegen dat "dit is herrie, dit is slecht, dit is geen muziek" gezever.
Mensen die rond uit beginnen te blaten en totaal geen kennis hebben van het genre of wat dan ook. Snap ook niet bepaald dat hier bij het album rock staat maar goed...
Al moet ik zeggen dat ik bij noise niet altijd van de in your face "het moet hard zijn" attitude ben. Ik eigenlijk veel meer van de subtiele noise enzo.
4 was te optimistisch, 3,5 durf ik het wel te geven.
Ik ben ook tegen het feit dat mensen zeggen dat dit verschrikkelijke muziek is. Zeg liever dat je er niet graag naar luistert bijvoorbeeld. Maar je hoeft een cd niet pas te beoordelen als je het genre helemaal uitgediept hebt. Dat vind ik juist gezever. Alsof je je gedacht niet mag zeggen over een cd in een genre dat je niet helemaal kent. Ik ken de belangrijkste grondleggers van het genre, meer hoef ik niet te kennen want ik ben er niet zo'n fan van.
Je was ook erg afbrekend in je vorige commentaar. Wij waren aan het discussiëren over iets helemaal anders. Over het feit dat deze plaat gemeend was of niet. Ik weet goed genoeg dat dit album vrijwel aan de oorsprong lag van het noisegenre en industrialartiesten er hun inspiratie uit haalden. Maar het was inderdaad nog niet gezegd.
Dat hier rock staat zal waarschijnlijk te maken hebben dat er in de genres geen noise tussenstaat. Vergeet misschien ook niet dat dit noiseRock is.