ricardo schreef:
Onzin!
Het hangt van de soort muziek af of drums op de voorgrond komen of juist niet.
Ik vind persoonlijk dat je gitaaralbums hebt, maar ook meer drums georienteerde albums, of waar weer de zang de boventoon voert.
Bands of artiesten waar alles mooi in balans is zijn er niet zoveel, overal heb je frontpersonen, en mensen die zich in dienst stellen van.
Toevallig is de drummer van rush ook de textschrijver, en daarom worden de drums bij rush misschien wel belangrijker gemaakt dan ze zijn, want lifeson en geddy lee zijn net zulke belangrijke kenmerken wat rush tot rush maakt dan neil peart natuurlijk.
Een goed voorbeeld van een band waar de drummer minder opvalt vind ik black sabbath, daar stelt de drummer zich volledig in dienst van de band, maar past en klopt er perfect bij. En b.v And Justice At All is juist een metallica die zich juist in dienst stelt van de drums van Ullrich. Ook de band Tool vind ik toch wel veel om de drums draaien.
Waarom is het onzin, als ik mijn mening geef?
Beetje vreemd.
Ik vind de rommelige albums van Metallica en Black Sabbath helemaal niet leuk om naar te luisteren. Het lijkt alle kanten belalve de goede, op te gaan.
Doe mij maar Roger Taylor of Mick Fleetwood. Alles keurig binnen de lijntjes.
Of Neil Peart vanaf deze plaat. Allemaal keurig netjes en nergens de boventoon voeren.
Zo hoor ik het graag.