Interpol - Our Love to Admire (2007)

Label: Capitol

1. Pioneer to the Falls (5:46)
  2. No I in Threesome (3:55)
  3. The Scale (3:28)
  4. The Heinrich Maneuver (3:32)
  5. Mammoth (4:17)
  6. Pace Is the Trick (4:41)
  7. All Fired Up (3:39)
  8. Rest My Chemistry (5:04)
  9. Who Do You Think (3:17)
  10. Wrecking Ball (4:33)
  11. The Lighthouse (5:28)
  12. Mind over Time * (5:02)
  13. Mammoth [Instrumental] * (4:20)
djeffibrelich
otherfool schreef:
Maak je dan ook niet te sappel joh...

kijk als mensen dat tegen me zeggen is het meestal al veel te laat.

maar is goed otherfool, smaken verschillen , we zullen die kaart weer spelen.
en ik zal me ook niet zo druk meer maken.

avatar van otherfool
Ach, wilde slechts mijn 2 favoriete nummertjes doorgeven opdat ShePlays ze misschien eens een kans zal geven... meer zat er niet achter.

djeffibrelich

dat begrijp ik.
maar ik denk dan toch ook dat obstacle 1 en nyc nou juist de numers zijn die een nieuw interpol-fan kunnen maken.
die zijn iets meer direct.
maar verder cool dat dat je favorieten zijn.

avatar van otherfool

Happy End

avatar van the viking
Laten de meelopers van Our Love to Admire en An End has a Start maar eens luisteren naar het met name wat oudere werk van Pink Turns Blue. Een band die al bijna twintig jaar bestaat uit hetzelfde muziekgenre.

the viking schreef:

En dat betekent zeker het volgende:

- Interpol en Editors zijn slechte bands omdat ze fungeren in hetzelfde genre als een andere band?
- Pink turns blue is een geweldige band omdat die al 20 jaar oud is?

En over meelopers gesproken: we weten het nu wel dat het op andere bands lijkt (overigens lang niet altijd) en die worden ook beluisterd.

orbit schreef:
Ik vind Interpol niet veel bijzonders hoor.. qua intensiteit en composities echt ruim overtroffen door bands als The Sound, Comsat Angels of Modern English.

jij leeft echt in een tunnel hè?

"Joy Division is slecht, Pixies zijn bagger, The Smiths zijn matig en Interpol is niet bijzonder."
Alleen de bands die JIJ goed vindt, zijn ècht goed. Blijft toch raar dat jouw bands in vergelijking in de zojuist genoemde bands in de 'anonimiteit' hebben opgetreden....

avatar van the viking
Anonimiteit wil nog niet zeggen dat de muziek persé minder is Starsailor.Voorbeelden te over! Meest recente voorbeeld Pink Turns Blue. Maar omdat deze band toevallig uit Duitsland afkomstig is,stond jij als eerste vooraan om deze band neer te sabelen.Vanwege het feit dat onze oosterburen niet in staat zijn om post punk/new wave muziek te maken.Over vooroordelen gesproken Tip luister eens naar de prachtige geremasterde verzamelaar Re - Union Tot wederhoren!

avatar van Ghans

NARC

the viking schreef:

Dat zeg ik ook niet, maar Orbit vindt alles slecht wat niet in zijn straatje past. Hij sabelt bands neer die wereldwijd respect af hebben gedwongen. Ik bedoel, ieder zijn eigen mening, maar zeg dan ook dat het je eigen mening is en bestempel bands niet als kwalitatief slecht. Natuurlijk zijn er bands die onderschat zijn maar over het algemeen krijgt iedere band het succes wat ze toekomt. Als je echt zo goed bent, heb je veel fans, krijg je platencontracten bij de grotere labels, etc. Dat geldt ongehoord dus ook voor jouw Pink Turns Blue. Als ze na 20 jaar nog steeds in de anonimiteit spelen, ga ik er van uit dat ze niet beter dan Interpol zijn, punt!!

avatar van the viking
Geloof me er zijn bands die geen platenlabel hebben,en toch zeer de moeite waard zijn bv The Search.En waarom check je niet gewoon Re-Union.Als je dan de muziek na beluistering niet de moeite waard,dan is dat toch ok.
Nu blijf je mijn inziens verstarren in vooroordelen.

starsailor schreef:

Daarmee zeg je eigenlijk dat de massa bepaalt wat goed is?

Ik moet er niet aan denken!

the viking schreef:
Nu blijf je mijn inziens verstarren in vooroordelen.

Dat zal best, maar we raken off topic hier. Het gaat niet om jouw geliefde anonieme bands maar om Orbit die hier consequent alom gerespecteerde bands neersabelt (waaronder Interpol om on topic te blijven) alsof we hier met bandjes uit mijn buurman zijn garage te maken hebben. Terwijl de bands die hij hier roemt en noemt nauwelijks die garage verlaten hebben.

Hoi Janine,

Untitled,Obstacle1,en PDA en NYC zijn de nummers die ik je zou willen adviseren.Vanwege de emoties die het bij mij oproept en de sleutelwoorden elan,dynamiek en sfeervol.Cruciale elementen die bij de nieuwe albums van The Editors en Interpol mijn inziens volledig ontbreken en natuurlijk wil ik deze nummers wel naar je uploaden Janine.

Thanks, Erik!

Laurora
Hoi Janine,

Als je wilt heb ik het binnen 15 minuten voor jullie Was toch net bezig en heb pauze op het moment.

Edit; zie al dat het niet nodig is

Thanks, Erik!

Ben al bezig Janine,even geduld nog

avatar van UndahCovah
Ik moet het dan toch nog maar een keer zeggen: wat is Pioneer to the Falls een briljant, geniaal, emotioneel, bewonderenswaardig, lof-afdwingend, eervol, prachtig, uitstekend, aantrekkelijk, heimelijk, geweldig, groots, mooi nummer. (de positieve superlatieven die ik vergeten ben mag je hier gerust bijdenken).

Pioneer is met afstand de beste song van 2007. Ik betwijfel of er nog andere songs kans gaan maken voor deze titel.

Deze song 'flies straight in to my heart'

Ken ze niet eerlijk gezegd. Wat voor muziek maken ze?

Welke style? Of kan je ze misschien een beetje vergelijken met een andere artiest/groep?

Lost Highway
doeffoe schreef:
Ken ze niet eerlijk gezegd. Wat voor muziek maken ze?

Voor je 150 new wave bandjes over je heen krijgt die je zeker niet zal kennen; zoek wat van ze op, dat kan in deze moderne tijden geen probleem zijn neem ik aan, en al helemaal niet bij een band als Interpol.

avatar van Jumperjack
Sinds Werchter ben ik Interpol fan, en heb intussen alle CD's beluisterd, deze , de nieuwe dus, is voor mij de beste. Sorry ouwe fans, maar dat is nu eenmaal mijn mening. dikke4*

Lost Highway
Jumperjack schreef:

Zowiezo al een prestatie van Interpol dat ze met hun lamentabel Werchter concert fans bij gemaakt hebben.
Het eerste wat ik zei na het concert was dat ze hiermee geen nieuwe fans zullen gewonnen hebben, zo zie je maar.

Sven Bersee
Na het beluisteren van dit album is voor mij de dag voltooid en gaat alles als in een roes aan me voorbij.

wow dat had ik dus echt totaal niet, maar ik het hem pas een keer gehoord, dus ik geef die prachtige ervaring nog hoop

Verschrikkelijke plaat van een bandje die zo hoopvol begon met hun eerste album.

Zielloos, voorpelbaar en pathetisch.

Deze plaat pakt me lang niet zo als de eerdere 2 albums. Ik dacht dat het nog zou komen, maar 12 luister beurten verder pakt hij nog steeds niet.

Goh wat raar

Sven Bersee
Nee er zitten een paar prima nummers op zoals Pioneer to the falls, The Scale, The Heinrich Maneuver.

avatar van Tsjo-Wi
Ik heb hem inmiddels al verhoogd naar 4,5. Ik vind hem steeds beter worden, beter dan Antics zelfs denk ik. Ik kan geen een misser aanwijzen, maar wel een uitschieter: Pioneer!
Een van de betere platen van 2007 voor mij.