menu

Hier kun je zien welke berichten swoon als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Antony and the Johnsons - The Crying Light (2009)

3,0
Ik ben toch wel ongelooflijk teleurgesteld in dit album. De meeste nummers zijn wel mooi, maar geen enkel doet met mij wat bv. een Hope There's Someone of een What can I do? met mij doet. Ik vind hem hier vooral vaak zagen, Epilepsy is Dancing vind ik gruwelijk, en ook een Everglade vind ik niet veel soeps. Enkel Her Eyes are Underneath the Ground, One Dove en Daylight and the Sun vind ik wel mooi, maar ook nooit zo mooi als de betere nummers op I am a Bird Now

3*

Aphex Twin - Richard D. James Album (1996)

3,5
4 is schitterend!! Misschien wel mijn lievelingsnummer van Aphex Twin. Jammer genoeg haalt de rest van het album dit niveau niet, maar het blijft zeer goed, al vind ik SAW wel veel beter

3.5*

Arcade Fire - The Suburbs (2010)

4,5
Moet hier toch wel eens iets gaan schrijven, want ben nu al paar weken continu naar dit album aant luisteren, en het blijft niet vervelen. Heb ondertussen ook een prachtig concert van hen gezien, en ben meer dan ooit Arcade Fire-fan!!

Vind dat ik deze plaat kan bespreken aan de hand van het nummer Suburban War.. In dit ene nummer zit namelijk de hele boodschap van de plaat en het hele gevoel dat ik zo vaak voel bij films over de suburbs of boeken of platen, zit hier in één zin verscholen: All My Old Friends, They Don't Know me Now..

Deze zinsnede vat de plaat perfect samen, en om het dan nog in zo'n prachtig nummer te horen, geniaal!!

Voor de rest zijn natuurlijk ook Sprawl II, Half Light I, We Used to Wait, Deep Blue, Ready to Start en Rococo supernummers; Enkel Month of May vind ik duidelijk minder.

Dikke 4.5