menu

Hier kun je zien welke berichten swoon als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

The Afghan Whigs - Gentlemen (1993)

5,0
Yeesh, wat een geweldige cd, zeg. Vandaag al drie keer na elkaar geluisterd, en echt prachtig, dit. Dulli zingt inderdaad, zoals Joy4ever al aanhaalde, alsof zijn leven ervan afhangt. Vooral Gentlemen en Debonair vind ik geweldig. Ze horen al bij mijn all-time favorites. Die Dulli weet trouwens ook goed wanneer een nummer gedaan moet zijn. Nooit lange outro's of intro's en dat doet al veel.

5* en een plaats in mijn top 10, maar die moet ik eerst eens grondig poetsen.

The Beatles - Abbey Road (1969)

5,0
Mijn nieuwe nummer 1, deze abbey road. Ik vind het gewoon zo'n geweldige cd, de eerste nummers zijn stuk voor stuk pareltjes, en vanaf you never give me your money wordt het gewoon één prachtig nummer. Ik ben er echt verliefd op.

Natuurlijk 5*

The Tallest Man on Earth - The Wild Hunt (2010)

4,5
Hoe langer ik deze luister, hoe mooier hij wordt. Vind hem nog een stuk straffer dan de eerste. Het titelnummer en Love is All zijn ongelooflijk mooi, maar ook de andere nummers zijn prachtige luisterliedjes..

dikke 4*

The Weeknd - Trilogy (2012)

1,5
De aparte albums zijn redelijk(zeker het eerste is bovengemiddeld) maar snap niet waarom dit album als een regulier album nog eens samen moet uitgebracht worden. Alle kracht wordt uit het album gehaald omdat het zo fucking lang duurt. Na een tijdje begint het dan ook extreem monotoon te worden, en dit zorgt voor een strontvervelende en bijna niet te harden zit van bijna uur. Bovendien zijn de lange fade-outs na een tijdje ook echt irritant. Apart verdienen de album 2.5-3.5, samen is dit 1.5* waard.

Bij het nummer Same Old Song nam hij mij trouwens de woorden uit de mond

Tom Waits - Closing Time (1973)

5,0
Ja, ik heb me de vorige keer dus heel hard vergist. Want de cd is niet gewoon heel goed, maar is echt wereldklasse. Zelden zo'n mooi stukje muziek gehoord, en ik heb vandaag drie nieuwe aanwinsten in mijn top 10 ontdekt. Ik heb denk ik nog nooit zo'n vruchtbare dag meegemaakt, en het was geweldig.

5* en een hoge top 10 notering.