Voor de goede orde, de bootleg waar Stijn en ik het over hebben (waar Neil zijn fans het recept voor Honeyslides geeft) is een concert uit mei
1974. Na een concert van Ry Cooder kwam Neil toen het podium opgelopen om daar wat van zijn nieuwe nummers te spelen. Het resultaat, de bootleg Citizen Kane, Junior Blues (naar de aankondiging voor een akoestische versie van Pushed It Over The End, die hij later dat jaar met CSNY elektrisch zou spelen) is misschien wel de beste (Neil Young) bootleg ooit. Niet alleen geeft het een uniek inzicht in hoe de nummers live klonken toen ze net af waren, maar gewoon vanwege de unieke setting. Het feit dat er iemand in de zaal zat die een taperecorder bij zich had én dat het hem/haar lukte om een opname te maken van behoorlijk goede kwaliteit is zeer bijzonder.
Bovendien speelt hij naast een keur aan nummers van dit album (denk aan Ambulance Blues, On the Beach en Motion Pictures, maar ook Revolution Blues) ook vroege versies van Pardon my Heart en Long May You Run en het zeldzame Greensleeves. Daarnaast is hij zeer spraakzaam en goed voor een paar memorabele quotes, waaronder dus het recept voor Honeyslides.
De complete setlist:
Pushed it over the End