The Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1967)

Label: Parlophone

1. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (2:02)
  2. With a Little Help from My Friends (2:44)
  3. Lucy in the Sky with Diamonds (3:28)
  4. Getting Better (2:47)
  5. Fixing a Hole (2:36)
  6. She's Leaving Home (3:35)
  7. Being for the Benefit of Mr. Kite (2:37)
  8. Within You, Without You (5:05)
  9. When I'm Sixty-Four (2:37)
  10. Lovely Rita (2:42)
  11. Good Morning, Good Morning (2:41)
  12. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band [Reprise] (1:18)
  13. A Day in the Life (5:33)
jij houdt echt wel van dat emoticonnetje he, Schizodeclown

avatar van schizodeclown
jij houdt echt wel van dat emoticonnetje he, Schizodeclown

Daar heb jij helemaal gelijk in Lennonlover
Ik hou nou eenmaal van een potje lachen

Wij begrijpen elkander

avatar van aerogp1
Ken tot op heden 3 albums van de Beatles nl. Abbey Road en The White Album. Deze 2 kregen van mij allebei 5 sterren.

Sgt. Pepper zet ik toch op 4,5. Stuk voor stuk goede nummers maar het doet me toch iets minder dan voornoemde 2 albums.

Ben van plan om hem nu "door te steken" naar de oudere albums, misschien laat dat mijn visie op dit album nog veranderen.

Oja, het is al vaak gezegd: nr 8 op deze plaat vind ik echt het minste nummer....

4,5 dus voorlopig

avatar van frankieman
aerogp1 schreef:

Daar mijn beste aerogp verschillen wij van mening...

avatar van Lennonlover
Hier ga ik ook niet mee akkoord

Harald
Within You, Without You het minste nummer? Heelemal niet met eens. Een prachtige George Harrison nummer!

avatar van Lennonlover
jah, maar nu aerogp erover begint... wat is nu eigenlijk het slechtste nummer op deze schijf??? Ik denk "When I'm 64" en als dat al het minste nummer is, dan MOET dit wel een fantastisch album zijn

Het zijn 13 parels en ook het minste parel is en blijft een parel

avatar van aerogp1
Tsja, voor mij is "Within..Without.." het minste nummer, en daarna "Getting Better". Iemand die het hier misschien wel mee eens is ?

Harald schreef:
Het zijn 13 parels en ook het minste parel is en blijft een parel

Daar benik het mee eens, stuk voor stuk bijzonder...

avatar van Lennonlover
Within you without you is een héérlijk nummer. Getting Better, dat kan ik nog begrijpen maar ik vind het toch een geweldig nummer.

avatar van Toon1
Ik vind Within You Without You het beste nummer op deze plaat. Het minst goede nummer vind ik Getting Better.

avatar van wolf
Ik vind Within You Without You zeker één van de beste nummers. Het 'minste' nummer vind ik Good Morning, Good Morning.

avatar van schizodeclown
kom aan! Good Morning is gé-ni-aal!

Dat is het ook wel een beetje,maar toch het minste nummer

avatar van Lennonlover
Héérlijk. Dat is pas een beatles-fan!

kom aan! Good Morning is gé-ni-aal!

ik heb niet gezegd dat ik het slecht vind hé. Maar ja als je nummers als Lovely Rita, A Day in The Life en Within You Without You op je album heb staan, dan moet je gewoon toegeven dat Good Morning, Good Morning het minste nummer is .

avatar van cosmic kid
cosmic kid (moderator)
Ik vind With a little help from my friends het minste nummer van deze briljante/geniale cd.

Misschien dat ik nog steeds te veel de versie van Joe Cocker in gedachten heb....

avatar van frankieman
wolf schreef:

Nee, ik geef het niet toe. Ik vind With a little help from my friends de minste. Het is een goeie tekst, alleen had Ringo aub niet laten zingen. Ringo is een geweldige drummer en een leuke grappenmaker, maar zingen hoor ik hem liever niet. Maar nu hebben we het over het slechtste nummer wat is eigenlijk het best nummer?
Voor mij is dat(natuurlijk)
A day in the Life

Het best nummer? A day in the Life

Nicci
a day in the life is pakkend, maar ik geloof dat ik een lichte voorkeur heb voor Lucy in the sky.

"A Day In The Life" vind ik het mooiste Beatlesnummer en één van de mooiste, zo niet het mooiste nummer ooit. "She's Leaving Home" staat ook zeker in mijn top 10 van Beatlesnummers. Het minst fantastische nummer van "Sgt. Pepper" vind ik "Good Morning, Good Morning".

wolf schreef:

Ik vind net Lovely Rita minder goed dan Good Morning.

Harald
"A day In the life" als ook "Lucy in the sky" zijn de twee absolute top nummers van deze plaat

avatar van wolf
@Lennonlover Lovely Rita vind ik dan weer één van hun beste nummers. Die intro is goddelijk mooi .
WithinYou, Without You is natuurlijk ook geweldig. En over A Day In The Life moet ik niet beginnen he, dat nummer is iedereens favoriet .

Michael1992
Van begin tot einde een prachtplaat, voor mijn part de beste plaat die ooit gemaakt is.
Geen 1 nummer dat er voor mij niet op had gehoeven.
Ik heb dit album op LP en elke keer alsik een uurtje tijd heb zet ik me neer, leg ik deze plaat op en geniet de volle veertig minuten met als absolute climax A Day In The Life.

Prachtig Gewoon.

5.0 sterren.

Michael1992
'gehoeven' had 'moeten staan' moeten zijn,

avatar van Lennonlover
voor mij zijn de favorieten "Fixing a hole" en "mister kite"

wolf schreef:

De sterkte aan lovely rita is de tekst. Minder de muziek, vind ik.