?

Arcade Fire

mijn gemiddelde
4,08
5851 stemmen

Opgericht:
2003
Montréal (Canada)

Er staan 7 albums van deze artiest op MusicMeter. Er is in totaal 5851 keer op deze albums gestemd, met een gemiddelde van 4,08 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,71

Leden

Win Butler
Régine Chassagne

Discografie: EP's

3,61 (172)
Arcade Fire - Arcade Fire (2003)

Reguliere albums

4,24 (1967)
Arcade Fire - Funeral (2004)
4,01 (1370)
Arcade Fire - Neon Bible (2007)
4,11 (1472)
Arcade Fire - The Suburbs (2010)
3,88 (856)
Arcade Fire - Reflektor (2013)

Tracks op verzamelalbums

3,56 (18)
Six Feet Under: Everything Ends (2005)
Alternatieve titel: Six Feet Under Volume Two: Everything Ends
3,89 (219)
Dark Was the Night (2009)
3,96 (14)
The Hunger Games (2012)
Alternatieve titel: Songs from District 12 and Beyond
2,62 (13)
And I'll Scratch Yours (2013)

Groepen / samenwerkingen