menu

Mijn Updates +
De Site / Algemeen / Het grote feedback / opmerkingen topic #2

zoeken in:
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
geplaatst:
Case in point: Turilli / Lione Rhapsody - Zero Gravity (2019).

De opdracht "Turilli / Lione Rhapsody" in het zoekveld levert niets op, de opdracht "Turilli Lione Rhapsody" wel (alles zonder aanhalingstekens natuurlijk). De forward slash levert een probleem op in het zoekveld rechts bovenaan.

Andere voorbeelden: Arch / Matheos, Gioeli / Castronovo en vermoedelijk het overgrote deel van splits.

avatar van Jordy
Jordy (admin)
geplaatst:
Zal daar weer eens naar kijken

avatar van E-Clect-Eddy
geplaatst:
geldt niet alleen voor de forward slash maar ook voor de dubbele punt en andere bijzondere leestekens als die niet aan een letter gekoppeld zijn.

voorbeeld :wumpscut:
Als geheel wordt wel gevonden maar als je in de balk :wum (of langer) intypt dan wordt er niets gevonden.

avatar van GrafGantz
geplaatst:
Heb even wat hulp nodig bij deze artiestenpagina: Andy Moor

Er zijn twee muzikanten met die naam, en er staat nu een an ander door elkaar. De een is een trance DJ/producer (https://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Moor_(musician)), en de ander een lid van The Ex (https://en.wikipedia.org/wiki/Andy_Moor_(The_Ex))

Alle releases bij Reguliere albums, Verzamel, Gastoptredens en Tracks op verzamelalbums behoren bij de trance knakker. Bij Groepen / samenwerkingen hoort alleen DJ /rupture and Andy Moor bij de trance gozert, de rest is juist het Ex-lid.

Iemand die dit goed kan verdelen over 2 artiestenpagina's? Bij voorbaat dank

avatar van Kronos
Zou het geen goed idee zijn om de volgorde van albumtype in de discografie van een artiest te veranderen?

Aangezien scores altijd officiële uitgaven zijn en beperkt blijven in aantal zou het bij een artiest als Elvis in ieder geval bijdragen aan de overzichtelijkheid om die meteen onder de gewone albums te plaatsen.

Nu moet je eerst langs een bijna eindeloze rij officieuze verzamelaars en livealbums scrollen voordat je de scores van Elvis in beeld krijgt. En die rij zal alleen maar langer worden.

Een andere mogelijkheid is de officiële verzamelaars en livealbums te onderscheiden van de officieuze. Maar dat lijkt me lastiger te realiseren.

avatar van E-Clect-Eddy
Ik zou eerder reguliere albums als eerste plaatsen en dan EP's, dan live albums, gevolgd door eigen verzamelaars van de act.

Historisch gezien zijn EP's na singles volgens mij wel het eerstvolgende type album nog voor de LP. Maar misschien is er eeuweling die dat kan bevestigen

avatar van Ponty Mython
https://i.imgur.com/ZFs5Yk2.png

Is hier niks anders op te verzinnen? Het is nogal veel klikwerk om recensies terug te vinden, als je elke maand apart moet openen. Kan dit niet middels een heen en terug button oid en dat lege maanden worden overgeslagen? Dat scheelt weer muisklikken en mogelijke RSI-klachten. En waarom kan ik slechts tot begin 2018 terugzoeken?

avatar van Masimo
Geen idee of het automatisch of handmatig wordt gedaan, maar er staan de laatste tijd opvallend vaak toffe releases op de homepage onder 'Nieuw deze week'. Props.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
De uitgelichte gebeuren handmatig .

avatar van Kronos
Ponty Mython schreef:
Is hier niks anders op te verzinnen? Het is nogal veel klikwerk om recensies terug te vinden, als je elke maand apart moet openen.

Je recensies/meningen staan hier toch allemaal netjes alfabetisch gerangschikt bij elkaar?

Gast
geplaatst: vandaag om 08:58 uur

geplaatst: vandaag om 08:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.