menu

Muziek / Muziekgames / (Post)punk - New Wave Meter

zoeken in:

avatar van Rodajc
The Bats maken weinig indruk. Het aantal uitgebrachte stemmen blijft laag, net als de tegenvallende score. Met een gemiddelde van 7,145 blijven ze hangen op een 479e plaats.

We blijven nog even in het verre Oceanië. Nu met een dwingender stukje muziek. In zijn beginperiode met The Bad Seeds borduurde Nick Cave sterk voort op zijn stevige punk van The Birthday Party. Maar dan meer Gothic georiënteerd. Van zijn debuutalbum, toen nog ‘featuring The Bad Seeds’ , breng ik het titelnummer.
PS. Voor de liefhebbers van Nederwave, nog even geduld tot nummer 557.

555. Nick Cave Featuring The Bad Seeds - From Her to Eternity




avatar van EvilDrSmith
Verdomd gave shit,
Hupsakee, laat ik er maar eens een 9 tegenaan gooien (tegen aangooien, tegen aan gooien, desnoods zelfs tegenaangooien).


avatar van Premonition
7
The drugs don’t always work….


avatar van dix
dix
Gothic?

9


avatar van koosknook
Cavic!

9.3

avatar van andré
The Bats: 8
Nick Cave: 6





avatar van Rodajc
Nick Cave haalt een gemiddelde score op van 7,900. Zeker niet slecht voor een song, waarover de meningen enigszins verdeeld zijn. Gedeeld 265e. Middenmoter.

The Damned is een vergeten grootheid. Misschien komt dat door de richtingloze New Wave muziek die ze in de 80’s maakten. In ieder geval behoren ze tot de grondleggers van de Punk. Sterker nog, Dave Vanian, Brian James, Rat Scabies en Captain Sensible verdienen een plaats in de eregalerij van de moderne muziekgeschiedenis. Vandaag een song van hun baanbrekende debuutalbum.

556. The Damned - Neat Neat Neat









avatar van pygmydanny
9,5
Pure punk natuurlijk







Gast
geplaatst: vandaag om 21:57 uur

geplaatst: vandaag om 21:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.