menu

Hier kun je zien welke berichten vincentcorjanus als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Acda en de Munnik - Groeten Uit Maaiveld (2002)

3,0
Ik heb er toch maar even een halfje vanaf gehaald, ik vind de plaat erg sterk beginnen met het nummer Groeten uit Maaiveld track 2, 8, 9 en12 skip ik meestal sowieso die nummers blijven gewoon niet hangen.
Een nummer die ik wel graag hoor is het Het Woord is aan gewoon een lekker nummer met een prima tekst.
Muzikaal stelt dit album niet heel erg veel voor, tekstueel zit het wel erg goed in elkaar (Beter dan hun vorige plaat Hier Zijn)
Eigenlijk is deze plaat best wel oke, maar voor mij gewoon teveel skip-nummers *3.0

Acda en de Munnik - Hier Zijn (2000)

3,0
Redelijk album van Acda en de Munnik, sommige nummers vind ik erg goed (Andere Maan, Ergens zingt een Zanger, Beatles en de Buren) en sommige vind ik echt gewoon heel slecht met name de tekst van Foto`s van Vandaag ''We konden eindelijk op vakantie, wist niet waarheen, maar toch het mocht'' . Muzikaal klinkt het allemaal wel leuk, en de meeste teksten vindt ik wel goed , op een paar na.

Ik vindt hun eerste en hun laatste plaat nog steeds het beste. Alleen liedjes van Lenny heb ik nog niet gehoord, gezien het gemiddelde hier op Musicmeter mis ik niets. *3.0

Acda en de Munnik - Nachtmuziek (2007)

3,0
Redelijke plaat van Acda en de Munnik met een paar zeer goede songs (Heel veel lieve mensen, Dan Leef ik Toch nog een Keer, Die Man Zijn en Ik Denk Je Hier bij Mij') Tekstueel zitten die nummers goed in elkaar muzikaal is het simpel maar toch mooi.
De overige nummers zijn van slecht (Kom bij Lief, Mijn Vriend en wacht) tot redelijk (Nachtmuziek, Vier uit Zeven) elke Acda en de Munnik plaat bevat een paar draken tegenover hele goede nummers.
Hun debuut en `t Heerst vind ik nog steeds hun beste platen.

Anathema - Weather Systems (2012)

5,0
Ik had al zoiets gehoord dat één van de beste albums van het jaar (tot nu toe) is, dus ff bij de platenzaak beluisterd WAUW!! Meteen meegenomen of course... Er staat geen één slecht nummer op, ze zijn stuk voor stuk prachtig en zitten mooi in elkaar. mijn favorieten zijn toch wel Untouchable, Part 1 en Part 2 *5.0