Crush schreef:
Als iedereen nou gewoon ens lekker zelf bepaalt wat voor cijfer hij/zij (volgens mij zijn het 98% kerels die hier posten, maar dat terzijde) geeft.
Persoonlijk vind ik het erg leuk om verschillende meningen te lezen, maar dat gezeur van mensen over andermans smaak voegt echt niets toe.
Ik weet niet of het wat toevoegd, geen idee. wel weet ik dat muziek het belangrijkste is hier, want daar gaat het hier om, alleen zonder mensen geen forum en discussie over muziek, ik vind dat er best wel eens gekeken mag worden wat voor soort mensen er achter welke soort muziek zit, is net zo interesant voor mij dan de muziek zelf. dat doe je door bepaalde berichten te plaatsen en door de reactie daarop weet je gelijk of iemand het meent of niet, in het geval van bobbee niet, want die verhoogd zijn stem gelijk naar 2.5, hoe serieus kun je een stem en een mening volgens jou soms nemen dan? als je alleen op de wereld zou zijn kun je je mening immers met niemand delen verder. jij mag jouw menig wel heilig verklaren hoor want zo komt het bij mij tenminste over. maar wil jij je gelijk nu halen, of moet je gewoon je zin hebben? Over het album nu, er staan maar 5 nummers op deze plaat en zonder Pigs On the Wing zelfs maar 3, maar Dogs is voor mij het onbetwiste hoogtepunt op deze plaat, maar Sheep is ongeveer van dezelfde grote, alleen die doet mij iets minder. op Wish You Were Here na de beste PF plaat voor mij, deze krijgt bij mij nog regelmatig een draaibeurt, goed album.