menu

Hier kun je zien welke berichten jordidj1 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Holden - The Inheritors (2013)

3,5
In Super Tip-Topper:

Sommige artiesten zijn totaal ongeschikt voor spelletjes als deze, bijvoorbeeld Amenra of Burial. Ik merkte dat vooral toen ik die muziek gingen luisteren en dat het mij totaal niets deed of langs me heen liet gaan. In een paar weken/maanden tijd kun je er voor je gevoel nog steeds niet de genialiteit inzien, laat staan beoordelen. Nou heb ik die twee artiesten in kwestie inmiddels in mijn hart gesloten en ben ik oprecht fan geworden!

Dit gevoel heb ik ook een beetje met meneer Holden. Een artiest die echt perfect in mijn straatje zou moeten liggen, maar totaal nog geen klik meeheb, vooral als het aankomt op zijn solo-materiaal. At The Controls vind ik dan weer wat verteerbaarder. De eerste poging dat ik The Inheritors aanzette stopte ik na een halfuurtje, toen nog wat losse tracks blijven proberen en als laatste keer een CSL-sessie met mijn tipper/topper/poeter Niek. Volle focus - tijdens het overstappen door - geluisterd, maar helaas, ik hoor de kwaliteit (nog) niet volledig.

Wat ik dus wel merk ik groeipotentie, maar geen drang om het snel weer op te zetten. Dat betekent dus het een op een gegeven moment allemaal samenvalt. Net zoals bij een Burial of Amenra dus. Er is hoop.