menu

Hier kun je zien welke berichten wibro als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Air - Moon Safari (1998)

4,5
Schitterend album waarvan de prachtig sfeervolle opening "La Femme d' Argent" voor mij misschien wel het mooiste loungenummer is wat ooit gemaakt is. Ik vind het zelfs nog mooier dan "All I Need". Dit album moet het voor mij toch vooral hebben van de langzame sfeervolle loungenummers. De vlotte nummers "Sexy Boy" en "Kelly Watch the Stars" klinken best aardig maar die moet je toch niet te vaak horen want dan gaan ze denk ik toch gauw vervelen. Dat geldt uiteraard niet voor het door mij al eerder genoemde "La Femme d' Argent". Dat blijft altijd mooi.
"Moon Safari" die van mij de hoogste waardering krijgt zal denk ik ook altijd wel het beste album blijven van Air. "Talkie Walkie" probeerde nog enigszins in de buurt te komen maar kende toch nog te veel zwakke momenten.

5,0*

Arcade Fire - Everything Now (2017)

3,0
Na het uitstekende "The Suburbs" dat zeker niet veel onderdoet voor het briljante debuut "Funeral" is het hard achteruit gegaan met deze rockband. Ik weet niet wat Arcade Fire bezielt. Ik heb dit album zojuist op Spotify beluisterd. Na afloop kregen we een nummer te horen van The Suburbs. Wat een verschil! Alleen van het nummer "Put your money on me" herken ik iets van de oude Arcade Fire. Die laatste nummers van dit zeer teleurstellende album weerhouden mij er in ieder geval van dit album een dikke onvoldoende te geven.

3.0*