menu

Hier kun je zien welke berichten Larsh1913 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Coldplay - Everyday Life (2019)

4,0
Goed divers album. Een album dat me meerdere keren verrast heeft. Daddy, When I Need A Friend, Cry Cry Cry en Sunrise zijn toch wel echt mijn favorieten.

Ed Sheeran - + (2011)

5,0
Controversiële mening, maar ik vind dit oprecht een van de beste pop albums ooit. En Give Me Love hoort zeker in het rijtje Billie Jean, Hey Jude, Rocketman, etc.

The A Team is ook een meesterwerkje, al vind ik het origineel (Little Lady) beter.

Eefje de Visser - Bitterzoet (2020)

2,0
Heb meerdere keren proberen te luisteren naar dit album, vooral vanwege de hoge score hier, maar ik kan er niet langer dan 1 nummer naar luisteren. Saaie, rommelige muziek, en de tekst is ook niet echt bepaald van Shakespeare-niveau. Nee, dit album is niks voor mij.

Eminem - Music to Be Murdered By (2020)

4,0
Sterk album. Zitten er paar mindere nummers in maar gelukkig ook meer dan genoeg goede tracks.

Het hoogtepunt van het album is het meesterlijke nummer: 'Darkness'. Eminem kruipt in de gedachtes van de Las Vegas Shooter, en rapt over het moment van de shooting. Een prachtige en donkere rap op een briljante sample van 'Sound of Silence'. Het nummer eindigt met nieuwsberichten van meerdere schietincidenten die in de laatste jaren zijn gebeurd. Dit samen resulteert in een van de beste nummers die Eminem ooit heeft uitgebracht.

Maar goed, dit album heeft ook andere nummers. De features op dit album zijn vrijwel allemaal lekker, het is duidelijk dat Eminem geleerd heeft van Revival. De Ed Sheeran track is duidelijk bedoeld voor de radio, Skylar Grey matched zoals altijd perfect met Eminem, Godzilla (ft. Juice WRLD, r.i.p.) lijkt een soort Rap God pt. 2, waar Eminem weer eens laat zien hoe snel hij kan.

Ik ben niet overtuigd van elk nummer, maar dat hoef je ook niet te verwachten bij een album met 20(!) tracks. Alleen Darkness is al genoeg om dit album een voldoende te geven, de andere nummers zijn bonuspunten. Ik geniet veel van dit album, en vind m nog een stap omhoog van Kamikaze.

7.5/10.

Jessie Reyez - BEFORE LOVE CAME TO KILL US (2020)

3,0
geplaatst:
Goed debuutalbum. Verfrissend, met een paar sterke tracks (Coffin, La Memoria, Kill Us, Figures). Pop is niet mijn ding, maar kan hier wel naar luisteren.

6.25/10

Kensington - Time (2019)

5,0
spoiler schreef:
Ik begrijp sowieso niet dat hier massa's mensen mee weglopen.
Wanneer ik iemand vraag waarom Kensington zo goed is blijft het stil.

Zijn inderdaad wel mensen die voor het bier gaan en ook zo naar de Vrienden van Amstel gaan.

Totaal niet aan mij besteed dus
Ongekende vocals, goede melodieën, goede teksten en gewoon een geweldige live band. Het is misschien niet je smaak maar het is niet heel lastig om te zien waarom mensen ze goed vinden.

Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell! (2019)

Alternatieve titel: NFR!

4,0
Goed album, maar soms een beetje te zweverig. Heeft wel enorme jaren 90 vibes, wat ik wel lekker vind. Doet me denken aan Tori Amos.

Mac Miller - Circles (2020)

5,0
Wat een heerlijke album. Rust in vrede legend