menu

Hier kun je zien welke berichten Emile93 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Adele - 25 (2015)

3,0
Er staan een aantal mooie nummers op dit album, maar ook een paar enorme missers (Send My Love & I Miss You). Verder valt het me op hoeveel herhaling sommige nummers bevatten. Dat vind ik jammer. Adele kan beter. Ik vind deze plaat (momenteel) zeker een stuk zwakker dan 21. Helaas!

Favorieten na 2 luisterbeurten: Remedy, River Lea, Walking Under The Bridge.

Agnes - Collection (2013)

4,0
Heel lekker album met haar bekende hits en wat nieuwe nummers. Het album is een goed geheel, sluit allemaal lekker op mekaar aan. Gewoon heerlijke eurodance nummers met af en toe een rustiger nummer.

Anastacia - Resurrection (2014)

5,0
Op 20-10-14 was het zover: Anastacia in Paradiso! Wat had ik me er op verheugd!!! En terecht! Wat een wereldartiest stond er op het podium. Anastacia zong de sterren van de hemel (geen valse noot gehoord), was in topvorm, bracht haar show vol humor en interactie! Ik heb nog nooit zo'n fantastisch concert gezien! Wauwie! Ik ben echt onder de indruk van Anastacia's power, levenslust en passie voor muziek! Wat een topwijf!

Anastacia - Ultimate Collection (2015)

4,0
Ik vind dat dit album weinig toevoegt aan haar Best Of album uit 2005. De cover van Army Of Me vind ik goed, maar ik blijf de versie van Christina beter en krachtiger vinden (ben fan van allebei).
Echter blijft Anastacia een van mijn favoriete zangeressen! Maar ik had liever een nieuw album beluisterd dan weer een verzamelaar.

Andra Day - Cheers to the Fall (2015)

4,0
Deze dame heeft een hele aparte stem. Het is een combinatie van Paloma Faith, Rihanna, Amy Winehouse en af en toe wat Sia, namen die mij allemaal wel bevallen. Cheers To The Fall heeft lekkere nummers, waar ik me volledig aansluit bij de beschrijving van Reijersen. Ik leerder Andra kennen dankzij Rise Up, dus is het ook logisch dat ik dat nummer wél op vind vallen.
Lekkere plaat!!!

Angus & Julia Stone - Angus & Julia Stone (2014)

3,5
Allereerst: prachtige albumhoes!

Nu over de muziek: Ik vind het album persoonlijk wat lang. De muziek vind ik echter wel een stuk pakkender dan op hun vorige albums! Maar er zit niet echt een pareltje tussen. Gewoon een fijn album als achtergrondmuziek! Vind trouwens vooral de stem van Angus erg fijn op dit album!

Anna Bergendahl - Something to Believe In (2012)

2,0
De nieuwe van Anna is helaas een stuk rustiger en meer folkachtig dan de vorige. Bij de eerste 5 nummers is de pit ver te zoeken. Dit maakt het al snel saai. Het klinkt inspiratieloos en alsof ze depressief is. (die indruk wekt de hoes naar mijn mening ook wel enigszins).

MAAR DAN! Dan komt Fun, waarvan ik al schreef dat het me doet denken aan Big Black Horse & The Cherrytree van KT Tunstall. In de coupletten blijf ik bij die uitspraak. Echter is het refrein totaal anders. Veel minder catchy dan het het geweldige nummer van KT. Dus weer een lichte teleurstelling. Hier zit echter wel veel meer pit in.

Love me is een beetje folk/jazz achtig. Lekker rustig en kabbelt wat voort. Soms doet ze me zelfs even denken aan Norah Jones. Maar ook hier geen pit.

Better than this is weer wat vlotter, maar is een beetje saai.

Wrong is een beetje bluesachtig. Kent een lekkere rustige opbouw. Persoonlijk vind ik dat nummer het beste van het album.

Echter komt dit album niet in de buurt van het niveau van Anna's debuut 'Yours sincerely'. Ik mis op dit album enorm de pit. Echt een enorme teleurstelling want ik blijf wel van haar stem houden!

Anna Bergendahl - Yours Sincerely (2010)

4,0
Gisteren dit album voor het eerst geluisterd. Dit is HET pareltje waar ik altijd naar opzoek was!!! GEWELDIG mooi en afwisselend! Van het vrolijke Yeah yeah yeah tot het uiterst prachtige Beautiful! Inderdaad is het nergens echt vernieuwend maar Anna heeft een stem die mij uiterst kan raken! Prachtig! Tijdens het kijken van het Songfestival was This is my life niet mijn favoriet maar slecht vond ik het ook niet! Nu ik het wat vaker geluisterd heb, vind ik het echt prachtig! Absoluut mijn nummer 1 album dit!

Anna Rossinelli - Bon Voyage (2011)

3,5
Leuk album maar absoluut niet zo'n topper als de opvolger 'Marylou'. De nummers op dit album zijn duidelijk geschikt voor Anna's stem maar niet zo pakkend.

Anna Rossinelli - Marylou (2013)

4,0
WOW!!!! DIT IS EEN VERRASSING!!!! Ik kende Anna natuurlijk van het Sonfestival 2011 waar ze voor Zwitserland het vrolijke 'In love for a while' zong. Nu maar een album van haar geprobeerd, zonder al te veel verwachtingen. MAAR: dit is zeker weten een van de beste albums die ik in de afgelopen tijd heb beluisterd. Wat een heerlijke, pakkende nummers. Anna heeft bovendien een hele prettige stem.
Tot nu toe is het rustigste nummer van het album 'Until' genaamd nog mijn favoriet. Maar de andere, overwegend uptempo nummers bevallen ook heel goed!
Nu nog een site vinden waar een fysiek exemplaar van deze prachtplaat te bestellen is...

Aura - Can't Steal the Music (2017)

4,5
Aura Dione's laatste album heb ik helemaal grijs gedraaid en het was dan ook hoog tijd voor een nieuw album. 5 jaar wachten was lang zat. Gelukkig is dit album de moeite waard. Wat een 'ouderwets' heerlijke nummers!!!!! Eigentijds en prettig en gemakkelijk in het gehoor liggend! Single Indian Giver is mijn favoriet van het album

Austin Mahone - The Secret (2014)

3,5
Deze ep met bonustracks geluisterd. Vond het best aardig. Alleen Mmm Yeah is verschrikkelijk! De bonustracks zijn het leukst.
Verschrikkelijke hoesfoto trouwens!