menu

Hier kun je zien welke berichten UmindC als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

The Game - Purp & Patron (2011)

Toch wel een erg vermakelijke mixtape geworden, in ieder geval vele malen beter dan The R.E.D. Room. The Kill is sowieso geweldig, beste track van The Game sinds tijden, geweldig gesampled door Cool & Dre. De producers leveren sowieso goed werk op deze tape, ook de nummers van Ervin Pope en de twee van Dr. Dre (Ocean en Soft Rhodes) zij qua productie erg goed. Het hoogtepunt is natuurlijk History, met legendes KRS One, Big Daddy Kane en Dough E. Fresh.
Nog beter is natuurlijk dat er vandaag nóg een mixtape van Game verschenen is, met de naam Purp and Patron; The Hangover, welke ook niet verkeerd is.

Laat The R.E.D. Album maar komen!

The Philadelphia Experiment - The Philadelphia Experiment (2001)

Deze fantastische combinatie van Philadelphia muzikanten, Uri Cane (Pianist), Christian McBride (Bassist), en drummer Questlove van The Roots. Ze combineren de Jazz muziek uit de jaren '70 met die hedendaagse Jazz.
De groep reïncarneert nummers als Call for All Demons van Sun Ra, het prachtige Trouble Man van Marvin Gaye, en Elton John's Philadelphia Freedom. Alleen worden deze nummers in een geheel nieuw jasje gestoken, waardoor het geheel anders klinkt.

Mede door het altijd geweldige drumwerk van Questlove een fantastische plaat!