menu

Hier kun je zien welke berichten UmindC als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Wiz Khalifa - Rolling Papers (2011)

3,5
Wiz Khalifa heeft het afgelopen jaar zichzelf flink in de aandacht weten te zetten door diverse leuke mixtapes e.d. uit te brengen, ook ik was zeer benieuwd of hij een volwaardig album zou kunnen dragen - aangezien ik zijn eerste twee niet gehoord heb.
Het album begint wel aardig met When I'm Gone en On My Level, maar echt hoogstaand zou ik dit niet noemen. Too Short die vrijwel niet toevoegt, en beats waarvan ik het niet warm of koud krijg. Met Wiz zelf is helemaal niets mis op deze tracks.
Dan komen de 2 singles, Black & Yellow en Roll Up, twee erg aangename tracks. Wat hierop volgt is zeker niet aangenaam, 8 erg getranspireerde tracks die allemaal op elkaar lijken en totaal geen inhoud hebben. Erg slecht is het allemaal niet, maar na met name de mixtape Kush & OJ en diverse gastbijdragens had ik veel meer verwacht van deze plaat. Na deze 8 nummers komt het absolute hoogtepunt van de plaat, voor mij dan, Rooftops met Curren$y. Prettige beat, prettige teksten, prettige Wiz Khalifa en een zeer prettige Curren$y. Vervolgens komt er nog een 13-in-een-dozijn nummer onder de naam Camera's, wat ook niet slecht is, maar ook niet toevoegt aan het album.

Over het algemeen is het dus vrij gemiddeld, nergens erg slecht, en op Rooftops na nergens echt goed. Jammer, want ik had hier veel meer van verwacht.