menu

Hier kun je zien welke berichten UmindC als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010)

5,0
Naar dit album heb ik echt onwijs lang uitgekeken, vanaf het moment dat er dingen over bekend werden was ik benieuwd naar wat Kanye hier ging doen. Nu ook de dirty-versie gelekt is en ik heb een aantal keer heb geluisterd kan ik dit album een cijfer geven.

Het album begint erg sterk met de track Dark Fantasy, met een leuke intro van Nicki Minaj, en een geweldige beat. Voor mij misschien wel 1 van de beste track van het jaar.
Kanye heeft op dit album (weer) een geheel nieuwe stijl ontwikkeld, sommige vinden het in het straatje van The College Dropout en Late Registration staan, maar ik vind dit een hele andere stijl hebben. Het is sowieso geweldig geproduceerd, het gitaarriffje in Gorgeous, de beat van All Of The Lights (wat ik een erg goede track vind geworden) en de solo in Devil In a New Dress.
In dat laatste nummer word Kanye bijgestaan door Rick Ross, waar ik hem vaak een vervelende gast artiest vind, vind ik dit een van zijn betere nummers. Misschien wel zijn beste ooit.
Het beste nummer is dus Dark fantasy, het minsta nummet vind ik denk ik Hell Of a Life.

Maar goed, het moet heel raar gaan lopen als ik dit op 31 December niet als favoriete album van 2010 benoem. Van mij krijgt het een 4.5

Kurupt - Streetlights (2010)

Eerste (entot nu toe enige) Kurupt solo album wat ik beluister, het valt me zwaar tegen allemaal. In Gotti We Trust is goed, erg goed zelfs, maar verder staat er niet echt iets interessants op. Ook Snoop kan mij niet overtuigen met zij verses.
Nee dit is het niet, geef mij maar Dogg Food