menu

Hier kun je zien welke berichten UmindC als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Young Buck - The Rehab (2010)

Young Buck, sowieso op The Game na het beste wat G-Unit gekent heeft. Met zijn eerste, Straight Outta Cashville, heeft hij een meer dan redelijk album afgeleverd, en ook op diverse gastverses heeft hij laten zien dat hij wel degelijk iets kan. Na zijn breuk met G-Unit - en zij reünie met The Game - had ik ongelofelijk veel zin in nieuw materiaal van de beste man. Daar hij nog steeds bij G-Unit getekend staat, moest hij d.m.v. een zogenoemd ´street-album´ dit nieuwe materiaal naar buiten brengen, zonder gast-artiesten en bekende producers.
Met die voorkennis kom ik tot de conclusie dat Buck een meer dan degelijk album heeft geleverd, met als absoluut hoogtepunt Hood Documentary, wat een geweldige track geworden is. Maar zoals gezegd heeft hij - ook mede doordat het geld op was - geen bekende namen weten te strikken voor dit album, wat ook duidelijk te horen is. De beats zijn soms van laag niveau, en 40 minuten alleen maar naar Buck luister verveelt op ten duur, een leuke gastbijdrage van The Game - wat ik verwacht had - had veel goed gedaan. Zelfs als die track met Lil Wayne, Ups and Downs, hier op had gestaan had ik het een pluspunt gevonden.

Toch trap ik af met 3 sterren, en kijk ik alvast uit naar het moment dat Young Buck zij contract met G-Unit kan verscheuren.