menu

Hier kun je zien welke berichten UmindC als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Charles Bradley - No Time for Dreaming (2011)

Charles Bradley, werkelijk nog nooit van gehoord. Geen idee of hij al langer meedraait of dat dit zijn debuut is, volgens Music Meter is dat laatste het geval.
Deze plaat is in ieder geval heel erg lekker, het klinkt absoluut niet als een soul plaat uit 2011, het had zomaar uit, pakweg, 1975 kunnen komen. Enorm veel soul zit er in dit album, en in de stem van Charles Bradley, wie een heerlijk rauwe, schreeuwerige stem heeft.

Veel meer kan ik hier nu niet over vertellen, alleen dat ik Golden Rule by far het beste nummer vind. Ik zet hem nog maar een keer op.


Geweldig.

Coldplay - Every Teardrop Is a Waterfall (2011)

Every Teardrop is a Waterfallis wel een leuk nummer, wel weer typisch de mainstream Coldplay single. Dan Major Minus en met name Moving to Mars, wat een geweldige songs zijn dat. Ik kijk uit naar hun aankomende album.

Compton's Most Wanted - Music to Driveby (1992)

Hoodrat
Had hier kennelijk nog niet op gestemd, bij deze dan. 4 sterren voor het beste album van Compton's Most Wanted. MC Eiht en co doen het bijzonder goed en Hood Took Me Under is natuurlijk gewoon een classic.

Coolio - From the Bottom 2 the Top (2009)

Klik het tv'tje achter Lady aan en je weet hoe het staat met deze plaat. Beter dan dat wordt het niet.
Veders maak ik hier maar geen woorden aan vuil.

Curren$y & Wiz Khalifa - How Fly (2009)

Dit is op zich wel grappig, maar je hoort wel heel erg duidelijk dat het hier om een mixtape gaat. Nummers The Planes, Layover en Rollin' Up (op de beat van The Game's Letter to the King) steken er bovenuit.
Een goede combinatie is Wiz Khalifa - Curren$y zeker, als ze iets meer de tijd nemen en een volwaardig album zouden maken kan het nog wel wat worden.