menu

Via deze pagina blijf je op de hoogte van recente stemmen, meningen en recensies van west. Standaard zie je de activiteiten in de huidige en vorige maand. Je kunt ook voor een van de volgende perioden kiezen: januari 2018, februari 2018, maart 2018, april 2018, mei 2018, juni 2018, juli 2018, augustus 2018, september 2018, oktober 2018, november 2018, december 2018, januari 2019, februari 2019

Led Zeppelin - Physical Graffiti (1975) 4,5

gisteren om 23:36 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

Deep Purple - Fireball (1971) 4,5

gisteren om 16:08 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

Amy Winehouse - Back to Black (2006) 4,5

gisteren om 11:08 uur

Ik vind dit bijzonder fraaie en sterke album, door Amy Winehouse (mede) geschreven en prachtig gezongen, ondergewaardeerd hier op Musicmeter. Het is een hele knappe en vrij originele versmelting van klassieke soul met een moderne R&B productie (door Mark Ronson). Bovendien staat het album vol met goede tot steengoede songs, waarvan er heel wat grote hits werden. Wat te denken van Rehab, You Know I'm No Good, Back to Black, Love Is a Losing Geme & Tears Dry on Their Own? Echt fantastische nummers. De teksten zijn ook nog eens heel persoonlijk en gaan over haar worsteling met drank, drugs en relaties. Een juweeltje deze plaat.

» details   » naar bericht  » reageer  

Deep Purple - Come Taste the Band (1975) 3,0

afgelopen zondag om 22:41 uur

stem geplaatst

» details  

Ty Segall - Fudge Sandwich (2018) 4,0

afgelopen zondag om 18:27 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 3,5 sterren

» details  

Prince - Planet Earth (2007) 4,0

afgelopen zaterdag om 13:09 uur

Ik kon jaren geleden de vrij lage score voor dit Planet Earth al niet goed volgen, maar nu ik het album van 2019 vinyl door de kamer laat schallen begrijp ik het nog wat minder. Zelf vind ik Planet Earth een heerlijk relaxed funky soulful popalbum gevuld met heel wat mooie songs en met af en toe die fijne versnelling en gitaar(solo). Het heeft ook een typisch klassiek Prince geluid. Er staan prachtige Prince soulballads en funky (pop-)songs op.

Titelsong Planet Earth is eerst zo'n mooie soulballad met aan het einde ook nog een fraaie gitaarsolo. Guitar heet niet voor niets zo en vind ik één van Prince lekkerste hits, ook live was het geweldig. Somewhere Here on Earth & Future Baby Mama (Grammy Award) zijn werkelijk hele fraaie soulballads. Mr. Goodnight is funky as hell, hoewel vrij slow maar met een heerlijk rappende Prince. Op het ijzersterke funknummer Chelsea Rodgers kan je niet stil blijven zitten. Het artwork van de LP is ook nog eens prachtig mooi, zeker de Lenticular cover. Dit is voor mij een erg lekker en goed Prince album.

» details   » naar bericht  » reageer  

Pink Floyd - A Foot in the Door (2011) 4,5

Alternatieve titel: The Best Of, afgelopen zaterdag om 05:00 uur

stem geplaatst

» details  

Led Zeppelin - The Song Remains the Same (1976) 4,0

afgelopen vrijdag om 11:15 uur

stem geplaatst

» details  

Jimi Hendrix - Stages (1991) 4,0

afgelopen donderdag om 21:53 uur

stem geplaatst

» details  

Jimi Hendrix - Band of Gypsys (1970) 4,5

afgelopen donderdag om 15:56 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

Blondie - Plastic Letters (1977) 4,0

afgelopen donderdag om 12:43 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 3,5 sterren

» details  

Mercury Rev - Bobbie Gentry's the Delta Sweete Revisited (2019) 3,5

afgelopen donderdag om 07:15 uur

stem geplaatst

» details  

Mint Condition - 20th Century Masters (2006) 4,0

Alternatieve titel: The Millennium Collection, 12 februari, 11:54 uur

stem geplaatst

» details  

Mint Condition - Livin' the Luxury Brown (2005) 4,0

12 februari, 11:46 uur

stem geplaatst

» details  

Mint Condition - From the Mint Factory (1993) 3,5

12 februari, 11:42 uur

stem geplaatst

» details  

Prince - Musicology (2004) 4,0

11 februari, 13:12 uur

Nu ik Musicology weer eens en nu hard aan heb staan op paars vinyl valt mij pas op hoe goed dit album eigenlijk is. Veel goede songs, een uitstekende band die retestrak speelt, veel (heavy) funk & mooie soul te horen, een uitstekende productie en een Prince in topvorm. Wat me ook opvalt is dat hij op dit album een juiste mix heeft gevonden tussen zijn eigen (klassieke Prince) sound en de sound van begin deze eeuw. Ook hoor je dat hij en de band er echt zin in hebben: het knalt regelmatig je speakers uit.

Musicology, opener en titelsong, is een een fraai Prince nummer. Illusion, Coma, Pimp & Circumstances (mooie titel) is een echt lekker funknummer. Life 'O' the Party brengt ons heavy funk. Call My Name is een mooie klassieke Prince pianoballad, schitterend gezongen. De poprock van Cinnamon Girl met gitaarsolo is nog een topper, waardoor de eerste LP werkelijk uitstekend te noemen is. De tweede LP is iets minder, maar er staat genoeg moois op, zoals What Do U Want Me 2 Do? & de ijzersterke popfunk van Dear Mr. Man. Het artwork van de LP uitvoering mag er ook wezen. Kortom: zeer de moeite waard dit Musicology (op vinyl).

» details   » naar bericht  » reageer  

The Rolling Stones - It's Only Rock N Roll (1974) 4,0

8 februari, 13:22 uur

Het nadeel van deze Rolling Stones plaat vind ik de productie. Die is soms overvol gestampt. Ik luister nu naar de overigens geweldige 2018 Abbey Road remaster en er zijn op heel wat nummers behoorlijk veel details/instrumenten tegelijk te horen. Wat meer uitgeklede versies had het album goed gedaan. Zo vind ik de live versie van titelsong It's Only Rock 'N Roll altijd een stuk sterker overkomen.

Daar tegenover staat - niet onbelangrijk - dat er weer heel wat (erg) goede songs op deze plaat staan. Time Waits For No One vind ik echt een prachtig mooi nummer, met een juweel van een gitaarsolo van Mick Taylor. Opener If You Can't Rock Me, cover Ain't too Proud to Beg, de bekende titelsong, het funkier Dance Little Sister & zeker ook het briljante slotnummer Fingerprint File zijn (erg) fijne nummers. Alleen Luxury & Till the Next Goodbye vind ik wat minder. En ook al is er soms wel heel veel te horen, dan nog levert al dit fraais alweer een goede plaat op van the Rolling Stones.

» details   » naar bericht  » reageer  

The Rolling Stones - Goats Head Soup (1973) 4,5

7 februari, 17:55 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

The Rolling Stones - Voodoo Lounge Uncut (2018) 4,5

5 februari, 21:28 uur

Ik ben naar deze tour geweest eind augustus 1995 in de Kuip. Daar speelden de Stones erg goed en een fijne setlist, voor een kolkend stadion. Dat was een mooi concert. Dat gevoel van toen komt niet echt terug, als ik naar deze live registratie van Miami 1994 luister. Dat heeft met een paar dingen te maken. Allereerst vind ik de band soms wat tam spelen. Ook duurt het even voor de lange set goed op gang komt. Verder vind ik Sheryl Crow niet passen op Live With Me en het nummer met Robert Cray vind ik ook niet zo geslaagd, zelfs dat met Bo Diddley niet echt. Wat ook niet helpt is dat het geluid niet echt top is, wat het normaal in the Vault serie wel is.

Gelukkig blijven het The Rolling Stones live en dat hoor je toch regelmatig terug. Ook interessant vind ik een aantal nummers die ze niet zo vaak of hier nieuw spelen. Een paar hoogtepunten voor mij zijn Rocks Off, een prima Satisfaction, 'slow down' Beast of Burden, het akoestische rijtje Angie, Dead Flowers & Sweet Virginia, het lekkere Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker), het toen nieuwe I Go Wild, een superlange Miss You, het geweldige Monkey Man en een prima Street Fighting Man. Over het geheel net wat minder dan normaal, maar met zoveel nummers is er ook op deze release genoeg moois te vinden. Toch ga ik nu voor het eerst wel voor de cd versie i.p.v. het vinyl.

» details   » naar bericht  » reageer  

Jack White - Live at Third Man Records (2012) 5,0

31 januari, 17:45 uur

stem geplaatst

» details  

Metallica - Helping Hands... Live & Acoustic at the Masonic (2019) 4,5

31 januari, 09:08 uur

Deze dubbel LP had ik voorbesteld op de Metallica site. Ik had daarna al 2 fraaie songs gezien/gehoord via YouTube, dus dacht dat het wel goed moest zijn. Toen ik de plaat gisteren op zette, werd ik echter compleet weggeblazen. Wat is dit Live & Acoustic At The Masonic goed tot soms briljant zeg! Dit doet denken aan de Unplugged plaat van Nirvana.

Door de andere arrangementen van de songs, de semi-akoestische setting en de uitbreiding op het podium van de band klinken de nummers zo bijzonder goed. Aanvullend op de band zijn de pedal-steel, keyboards & percussion. Ook covert Metallica 4 prachtige nummers uitstekend van Deep Purple, Nazareth, Bob Seeger & Blue Oyster Cult. Het leidt tot een vrij unieke afwisselende setlist.

Werkelijk prachtig vind ik Disposable Heroes, When A Blind Man Cries, Please Don't Judas Me, Turn The Page, Bleeding Me, All Within My Hands & een compleet andere Enter Sandman. Voor de vinylliefhebbers: het zware vinyl heeft ook nog eens een uitstekende sound. En tot slot: de opbrengsten gaan naar het goede doel. Een klasse project en concert van Metallica.

» details   » naar bericht  » reageer  

Fleetwood Mac - 50 Years (2018) 4,5

Alternatieve titel: Don't Stop, 26 januari, 04:54 uur

Ik luister vol verbazing naar het wonderschone geluid van Need Your Love So Bad uit 1968: wat is de analoge remastering vanaf de mastertapes fantastisch zeg! Ik had niet kunnen denken dat ik de bluessongs van Fleetwood Mac ooit nog eens in zo'n fraaie kwaliteit zou kunnen beluisteren.

En dat geldt natuurlijk voor alle 50 nummers die op de 5 LP's staan: 5 per kant: Fleetwood Mac 50 Years. Als je het zo op een rijtje ziet en hoort, dan heeft de band met al zijn gezichten een heel indrukwekkend oevre achtergelaten. En bij elk gezicht, bij elke tijdsperiode, bij elke muziekstijl horen steeds weer andere geweldige liedjes. Gespeeld door zeer vaardige muzikanten. Een absolute topband dus, waarvan deze Vinyl collectie zeer aan te bevelen is.

» details   » naar bericht  » reageer  

Balthazar - Rats (2012) 4,5

25 januari, 23:23 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

Balthazar - Thin Walls (2015) 3,5

25 januari, 20:05 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 3,0 sterren

» details  

Drake - If You're Reading This It's Too Late (2015) 3,5

25 januari, 10:29 uur

stem geplaatst

» details  

Balthazar - Fever (2019) 4,5

24 januari, 23:39 uur

De indie-rock/pop van Balthazar klinkt inderdaad soms wat meer catchy dan voorheen. Zeker vergeleken met de soms wel erg rustige voorganger Thin Walls keert de dynamiek meer dan terug op dit album. Ik hoor af en toe vleugjes Arctic Monkeys voorbij komen (en vind dat niet erg). Sterker nog: ik lees dat ook terug bij wat ik bij Applause & Rats schreef. Alleen hoor je het nu nog wat sterker. In de (wendingen in de) melodieën, maar ook in de samenzang en in de bas, die hier vaak heerlijk aanwezig is. Verder blijft de muziek uiterst verzorgd tot in het kleinste detail, zoals we van ze gewend zijn.

Wat dit album toch wel bijzonder maakt is de ongehoorde songkwaliteit. Er staan zoveel goede tot heerlijke liedjes op, ik zou ze allemaal kunnen opsommen. Voor mij hebben nog net iets meer het fantastische Fever, het lekkere Changes, het prachtige Wrong Faces, het erg prettige Entertainment & het briljante Grapefruit. Op dat laatste nummer en nog een paar keer hoor ik ook nog wat invloeden van the XX sound terug. Hoe dan ook een fantastische plaat van deze Belgische groep en dat is ook te zien aan de prachthoes.

» details   » naar bericht  » reageer  

Cream - Live Cream (1970) 4,0

24 januari, 17:07 uur

stem geplaatst

» details  

Architects - Holy Hell (2018) 4,0

24 januari, 13:05 uur

stem geplaatst

» details  

Opeth - Garden of the Titans (2018) 4,0

Alternatieve titel: Live at Red Rocks Amphitheatre, 24 januari, 00:44 uur

stem geplaatst

» details  

Alcest - Souvenirs d'un Autre Monde (2007) 4,0

23 januari, 20:53 uur

stem geplaatst

» details  

Opeth - The Roundhouse Tapes (2007) 4,5

22 januari, 22:27 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

De Staat - Bubble Gum (2019) 3,5

21 januari, 22:20 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

Queen - Live at the Rainbow '74 (2014) 4,0

18 januari, 15:03 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,5 sterren

» details  

Queen - Live Killers (1979) 4,5

18 januari, 15:02 uur

De setlist van het geroemde At the Rainbow kan wat mij betreft niet op tegen deze van Live Killers. En ondanks dat het een 'samengesteld' concert is van hun tour toen, geeft dit album toch een geweldige live gevoel. Ook de interactie met het publiek is hier super. Natuurlijk is Live At the Rainbow een uitstekend vroeg concert, maar hier op Live Killers speelt Queen niet uit noodzaak covers. Sterker nog: ze spelen fantastisch hun eigen muziek t/m 1979. Nou, dan heb je het toch wel over een paar nummers. Een paar uitschieters zijn voor mij een hele mooie Killer Queen, het live aparte ontspoorde Get Down Make Love, juist deze live versie van Now I'm Here, het prachtige Keep Yourself Alive, de rockversie van Don't Stop Me Now, het kippenvel opwekkende Spread Your Wings, het sublieme Brighton Rock (met een weergaloze Brian May) & het harde Sheer Heart Attack. Super plaat!

» details   » naar bericht  » reageer  

Bobbie Gentry - Ode To (2000) 4,5

Alternatieve titel: The Capitol Years, 16 januari, 21:28 uur

Bobbie Gentry heeft in 5 jaar tijd (1967 - 1971) zes solo platen opgenomen, allemaal bij Capitol, gevuld met veel fraaie songs. Songs from the South of the USA, op Discogs gelinkt met de volgende genres:
Rock, Pop, Folk, World, & Country. En dit allemaal gezongen door de werkelijk prachtige stem van haar. Op deze geremasterde cd vind je hoogtepunten uit die korte, maar krachtige carriere. De allerbekendste en voor mij mooiste is Ode to Billy Joe. Andere juweeltjes zijn Fancy, Son of a Preacher Man, The Girl from Cincinatti, I Wouldn't Be Surprised, Find 'Em Fool 'Em Forget About 'Em & Stormy. Maar praktisch alle nummers zijn de moeite meer dan waard op dit mooie verzamelalbum.

» details   » naar bericht  » reageer  

Thomas Rhett - Tangled Up (2015) 3,0

16 januari, 10:23 uur

Zo koop je Bobbie Gentry - Ode to Billie Joe (1967) en zit in die hoes deze lp. De sound van Thomas Rhett lijkt wat op de mannelijke Shania Twain, alleen dan moderner en soms wat beter, zoals op het aardige South Side & de mooie songs Die a Happy Man & The Day You Stop Lookin' Back. Catchy is popsong met rap I Feel Good. Best een aardig modern country/pop plaatje dit Tangled Up.

» details   » naar bericht  » reageer  

Queen + - Greatest Hits III (1999) 3,0

15 januari, 16:39 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 2,0 sterren

» details  

Queen - Queen on Fire (2004) 4,5

Alternatieve titel: Live at the Bowl, 15 januari, 16:37 uur

De in de Abbey Road studio's geremasterde LP's van dit Queen on Fire op half speed klinken werkelijk fantastisch. En zo is mijn bezwaar van de matige geluidskwaliteit van de originele cd uit 2004 helemaal weggevallen. Live At the (Milton Keys) Bowl dus in 1982. Queen is in absolute topvorm, net als het publiek. Over de Hot Space songs zegt Freddie Mercury iets van, waar maken de mensen zich toch druk om? Wij blijven een rock 'n roll band. En rocken dat doen ze, ook die nummers van Hot Space zijn in een rock jasje gestoken en klinken gewoon lekker. Verder is dit een heel afwisselende interessante steengoede setlist met oud en dus wat nieuwer werk. Met name Mercury is in absolute topvorm, maar overdrijft de interactie met het publiek ook weer niet. Ook dat klopt als een bus. De band speelt superstrak en soms worden er een aantal andere arrangementen of intro's gespeeld, wat ook weer leuk is. Dit is Queen live op zijn allerbest!

» details   » naar bericht  » reageer  

Queen - Hungarian Rhapsody (2012) 4,0

Alternatieve titel: Live in Budapest, 15 januari, 16:36 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,5 sterren

» details  

Queen - Rock Montreal (2007) 4,0

15 januari, 16:33 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,5 sterren

» details  

Queen - A Night at the Odeon (2015) 4,0

Alternatieve titel: Hammersmith 1975, 15 januari, 10:43 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,5 sterren

» details  

Queen - Bohemian Rhapsody (2018) 4,5

14 januari, 16:44 uur

stem geplaatst

» details  

Tool - Opiate (1992) 4,0

12 januari, 16:52 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 3,5 sterren

» details  

Wilco - Live at the Troubadour L.A. 1996 (2018) 4,0

12 januari, 13:13 uur

stem geplaatst

» details  

Tool - Sober - Tales from the Darkside (1994) 4,5

11 januari, 22:57 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

Opeth - Lamentations (2003) 4,5

Alternatieve titel: Live at Shepherd's Bush Empire 2003, 11 januari, 22:41 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

John Lee Hooker - Anthology (2011) 4,5

Alternatieve titel: A Career Retrospective of His Vee-Jay & Riverside Years Digitally Remastered on 3CDs, 9 januari, 23:23 uur

stem geplaatst

» details  

John Lee Hooker - Everybody Rockin' (1981) 4,5

9 januari, 23:09 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

Tool - Salival (2000) 4,0

9 januari, 20:22 uur

stem geplaatst

» details  

Junior Kimbrough - Most Things Haven't Worked Out (1997) 5,0

9 januari, 20:05 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,5 sterren

» details  

Tool - 10,000 Days (2006) 4,5

9 januari, 17:22 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

Peter Green - The Anthology (2008) 4,5

9 januari, 13:36 uur

stem geplaatst

» details  

Champion Jack Dupree - From New Orleans to Chicago (1966) 4,5

8 januari, 11:02 uur

Wat een verhaal hierboven over Jack Dupree en ook waarom hij naar Europa verhuisde. Onvoorstelbaar. Het enige goede eraan is dat hij daardoor op dit album speelt met o.a. Eric Clapton en John Mayall. De hele band speelt trouwens prima. Natuurlijk Jack Dupree op piano en zang, wat hij geweldig kan. Het mooie van From New Orleans to Chicago is dat dit ook zijn meest bluesy album is, gevuld met heel veel fraaie songs. De honky tonk muziek is hier het minst aanwezig. Er staat veel moois op, maar mijn favorieten zijn opener Third Degree, Ain't It A Shame, Won't Be A Fool No More, She's All in My Life & afsluiter Shim, Sham, Shimmy. Voor mij de beste plaat van Champion Jack Dupree.

» details   » naar bericht  » reageer  

Fleetwood Mac - Boston (2014) 4,5

7 januari, 21:46 uur

stem geplaatst

» details  

Champion Jack Dupree - Champion Jack Dupree & His Blues Band Featuring Mickey Baker (1967) 3,5

7 januari, 20:50 uur

Na zijn uitstekende album From New Orleans to Chicago van een jaar eerder met o.a. Eric Clapton en John Mayall nam Jack Dupree dit album met een andere Blues Band op. Het resultaat is een wat wisselvalliger album. Naast een aantal (ijzer-)sterke bluessongs, ligt er dit keer wat meer de nadruk op de honky-tonk achtige muziek. Die songs vind ik wat minder.

Favoriete nummers zijn er ook en heel wat: Barrelhouse Woman, When Things Go Wrong, Cut Down on My Overheads, Come Back Baby & Right Now. Opvallend is de leuke afsluiter: Shake, Baby, Shake is pure Rock 'N Roll. Champion Jack Dupree en zijn band zijn in ieder geval van alle markten thuis. En er staat in ieder geval genoeg moois op deze plaat om 'm de moeite waard te maken.

» details   » naar bericht  » reageer  

Junior Kimbrough - Sad Days, Lonely Nights (1993) 4,5

7 januari, 15:51 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details  

Shakatak - Down on the Street (1984) 3,5

6 januari, 21:27 uur

stem geplaatst

» details  

Shakatak - Out of This World (1983) 3,5

6 januari, 21:26 uur

stem geplaatst

» details  

Shakatak - The Best Of (2001) 4,0

6 januari, 21:20 uur

stem geplaatst

» details  

David Bowie and Trevor Jones - Labyrinth (1986) 3,0

6 januari, 15:25 uur

stem geplaatst

» details  

David Bowie - Never Let Me Down (1987) 3,0

5 januari, 05:22 uur

stem geplaatst

» details  

David Bowie - Loving the Alien: 1983–1988 (2018) 4,5

5 januari, 00:02 uur

stem geplaatst

» details  

David Bowie - Glastonbury 2000 (2018) 4,5

4 januari, 13:54 uur

stem geplaatst

» details  

Roy Orbison - In Dreams (1987) 3,5

Alternatieve titel: The Greatest Hits, 4 januari, 01:28 uur

stem geplaatst

» details  

Fleetwood Mac - Live in Boston (2004) 4,5

3 januari, 15:37 uur

stem geplaatst

» details  

Muddy Waters & The Rolling Stones - Live at the Checkerboard Lounge (2012) 5,0

2 januari, 17:36 uur

Midden in hun Amerikaanse tour van 1981 gingen Mick Jagger, Keith Richard & Ron Wood van the Stones naar een optreden van één van hun blueshelden: Muddy Waters. Zijn bluesmuziek en die van andere blueshelden was de basis van de muziek van the Stones en zijn nummer Rollin' Stone was de basis van de naam van de band. Al snelden speelden ze en zongen ze mee op het podium met Muddy Waters, die die avond een dijk van een setlist speelde. Later sloten ook nog eens Buddy Guy & Junior Wells aan om het feest helemaal compleet te maken. Het levert een fantastisch en historisch concert op, waarvan ik dan ook nog eens zo gelukkig ben om het helemaal compleet te hebben in de Japanse versie.

Het hele concert is van een buitengewoon niveau (logischerwijs). Werkelijk sublieme uitvoeringen zijn er van You Don't Have to Go, Baby Please Don't Go, Mannish Boy, Got My Mojo Workin', Next Time You See Me, Clouds in my Heart & Champagne and Reefer. Opvallend genoeg is en blijft de absolute ster van dit concert Muddy Waters zelf. Wat een stem, wat een drive: geweldig! De samenzang met Mick Jagger is ook overheerlijk. Hoe dan ook is dit één van de allerbeste concerten die ik ken. Mis het niet!

» details   » naar bericht  » reageer  

Masta Ace & Marco Polo - A Breukelen Story (2018) 4,5

1 januari, 14:56 uur

stem gewijzigd, oorspronkelijke stem was 4,0 sterren

» details